Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,במידה והיציאות rca ב-hu שלי הן במתח 4v והכניסות במגבר הן 3.5v האם מומלץ לעבוד עם גיינים סגורים בכדי לא לגרום נזק לאלמנטים?  

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם (נערך)

הכל עניין של התאמה ,נזק לאלמנטים יכול להיגרם כאשר בהספק מקסימלי גל הסינוס ניקטם 

משמע מגיע לאזור העיוות.

גיין במגבר סוגרים

מכוונים הספק מקסימלי נקי ביחידת הראש {נדרש לבצע בדיקה עם אוסילוסקופ ביציאות ה -RCA}

טון 1000 הרץ 

פותחים גיין 

בדיקה עם אוסילוסקופ בהדקים של יציאות הרמקולים במגבר עד להופעת גל סינוס מקסימלי שאינו קטום.

בנוגע לשאלה שלך

יציאות RCA במתח גבוהה והיו בעבר מכשירים כמו Kenwood  Kdc-Ps907 עם יציאות 8V 

או שימוש ב- line driver כקדם מגבר שמגביר את מתח היציאה של יחידת הראש ,מאפשרים לך למעשה לעבוד עם גיין סגור יותר במגבר

ולהוריד את רצפת "הרעש" ,אם אתה יכול לסגור גיין ועדיין לקבל הספק ראוי אז באופן עקרוני הדבר רצוי.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • אהבתי 1
פורסם

היי קינג קודם כל תודה על התגובה,כרגע אני עובד עם גיינים סגורים גם לסט הקידמי וגם לסאב אבל מגביר אותם דרך ה-HU

בכ-4DB לסט הקידמי ו-10DB לסאב וופר כדי להשיג עוצמת שמע מספקת ואת ה-HU אני מגביר במקסימום על 35 מתוך 40,האם לדעתך זה מצב תקין?

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

אי אפשר לדעת אם זה מצב תקין או לא.

צריך לבדוק אם יש קליפינג בעזרת ציוד מקצועי כמו אוסילוסקופ או DD-1 

דרך אגב, מכשיר HU יכול לעוות ולהכיס מערכצ לקליפינג גם כשגיינים סגורים לחלוטין

• אהבתי 1

-

פורסם
לפני שעתיים, BEEKER כתב:

אי אפשר לדעת אם זה מצב תקין או לא.

צריך לבדוק אם יש קליפינג בעזרת ציוד מקצועי כמו אוסילוסקופ או DD-1 

דרך אגב, מכשיר HU יכול לעוות ולהכיס מערכצ לקליפינג גם כשגיינים סגורים לחלוטין

אני מסכים לחלוטין עם החבר היקר BEEKER, שיש לו ידע וניסיון רב.  שנים רבות קיימים מכשירי מדידה מעולים, ואין צורך לנחש או לכוון בערך !!

עבודה מקצועית של כוון מערכת נעשת עם מכשור מקצועי על ידי מתקין מקצועי ואמין, כדי לא לגרום נזק למערכת השמע. 

• תוכן חדש...