Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רישוי

NEW2014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי טסט בתאריך 01.01.2020 ובאותו היום אחרי הטסט הקפאתי את הרישיון במשרד הרישוי.

הרכב עדיין בהקפאה ועבר התאריך של תוקף רישיון הרכב (01.02.2021)

אפשר להשאיר את הרכב בהקפאה ולקבל החזר כספי מלא של שנה או שכדי לקבל החזר אני חייב להפשיר את רישיון הרכב (הבנתי שאם אני מחדש את רישיון הרכב והוא כבר לא בתוקף אז לא מקבלים החזר כספי בכלל אלא זיכוי יחסי לטסט החדש)?

עריכה אחרונה על ידי NEW2014
פורסם

להבנתי אתה יכול לשחרר מהפקדה, להגיש בקשה להחזר בטופס הבא ומיד להפקיד שוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אני משחרר מהפקדה אז אני לא מקבל את הסכום המלא ששילמתי

"

אם רישיון הרכב לא היה תקף עם הגשת הבקשה לחידוש רישיון הרכב, תקוזז לבעל הרכב ששילם, התקופה היחסית שבה רישיון הרכב היה מופקד (ולא היה תקף) ולא יהיה זכאי להחזר כספים אלא אך ורק לקיזוז התקופה היחסית בה הרישיון היה בהפקדה.

"

פורסם

אבל אתה לא מגיש בקשה לחידוש - אתה מיד מפקיד שוב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לעניות דעתי אתה יכול לבחור שלא לחדש, ולהפקיד שוב בלי לשלם על החידוש (אבל כן לקבל החזר על היתרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...