Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, netanel1014 כתב:

תבדוק את החיישן חמצן בתור התחלה

איך אתה ממליץ שאדם שלא יודע מה זה כפתור טריפ יבדוק את החיישן חמצן?

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מבאס 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 14 דקות, Igalz כתב:

איך אתה ממליץ שאדם שלא יודע מה זה כפתור טריפ יבדוק את החיישן חמצן?

נתתי לו כיוון..מקסימום שידע מה להגיד במוסך (אם הוא ילך)..

פורסם
לפני 3 שעות, mightyraz כתב:

אם יש משהו שאני יכול לעשות או ללכת למוסך ולבקש טיפול מסוים.. זה רכב ראשון ואני די מתבאס מזה

קנית אוטו ראשון? תתחדש! תתחיל להכיר אותו, תלמד מה כל כפתור עושה, איך עושים טיפולי נהג וכו'. תתעלם ממה שמראה מחשב דרך כי אולי הבעלים הקודמים לא היה עדין עם הגז. כמו כן מהירות ממוצעת 18 קמ"ש לא יכולה להיות חסכונית. 

תאפס את המחשב, תסע ותצרוך כמה מיכלים, תדע איפה אתה עומד מבחינת הצריכה. אין מה להתבאס, מכוניות צורכות דלק והדגם הזה לא חסכוני מי יודע מה. בכל מקרה אל תצפה למשהו הרבה יותר טוב מ 1 ל 10 בנסיעה משולבת. 

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

לפי מה שזה מראה הרכב שלך בולע דלק . תבדוק את החיישן חמצן בתור התחלה.

הצריכה הזאת מאוד הגיונית לשברולט קרוז בתוך העיר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פות"ש כפי שציינו, תאפס את כל השעונים ותגלה איך אתה נוסע? כמה אתה נוסע?

האמת, כשאני בא לראות רכב, אני מתיחס לנתון של 'מהירות ממוצעת', זה נותן לי אינדיקציה איפה הרכב נוסע. בעיר? בחוץ? עומד סתם מונע בחניה עם מזגן דלוק 20 דקות?

תענה לעצמך גם על השאלות האלו..

פורסם
לפני 5 שעות, אורח לרגע כתב:

זה לא 1 ל 13.

זה 13 ל 100 ליטר.

זה יוצא 7.5 קמ לליטר, לא להיט :)

**עקפו אותי

צודק לחלוטין, לא שמתי לב לנתון שבצג אלא למה שפות"ש ציין.

ואכן ל' 1 ל-7.5 ק"מ זה לא להיט בלשון המעטה 😄

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

7 וחצי קמ לליטר בתור העיר בנסיעה איטית בשבי קרוז זה לא נשמע מוזר במיוחד...

קודם כל הקרוז היא לא ידועה בתור רכב חסכוני במיוחד- וזה בלשון המעטה

נוסיף לזה נסיעה בתוך העיר, וקיבלנו מתכון ל7.5 קמ לליטר.

לצורך השוואה מאזדה 3 שהייתה לי(דור ראשון) בתוך העיר אכלה גם סדר גודל של 1 ל 7-8, אבל במשולב זה הגיע לסדר גודל של 1 ל9-10 +-.

גם כאן זה רכב עם מנוע אטמוספרי מיושן וזללן, לא הייתי מצפה לצריכה שונה בהרבה.

אגב לגבי הגיר אני לא יודע, כמה הילוכים יש לקרוז?

במאזדה אחד הדברים שתרמו לזלילה זה הגיר 4 הילוכים אוטומט שהיה לה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

@mightyraz

עזןב שניה את עניין צריכת הדלק בצד

מהשרשור הזה עולה שאין לך הבנה בסיסית בתפעול המכונית שלך

חפש חבר ש"מבין" במכוניות

בקש ממנו הדרכה שלך שעה על המכלולים השונים ברכבך

החל מהיכן ממלאים מים לווישרים וכלה בתפעול מפשיר אדים קדמי ואחורי, החלפת גלגל במקרה של פנצ'ר, משמעות נורות התראה בלוח השעונים, ועוד ועוד

אחד כך תמיד ניתן לחזור ולהרחיב עבורך בכל נושא שתבחר, אבל את הבסיס אתה חייב להכיר

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 15 שעות, mightyraz כתב:

רגעעעע לא הבנתי מזה שלב 4 ? איך אני מאפס? מה מי מו? מזה מדים איך מאפסים אותם אתה יודע? פשוט לספור כאילו כמה קמש אני נוסע עד מיכל ריק? 

בלבלת אןתי אולי תוכל להסביר שוב אחי? אני לא ממש מבין בזה 

וזה שברולט קרוז 2010 LS 1.6

חבל שלא התייעצת אם כדאי בכלל לרכוש את הרכב הזה באופן כללי- מנוע וגיר לא הכי אמינים והתקלות היקרות בהם ידועות וצריכ(ח)ת הדלק עלולה להיות הבעיה הפחות גדולה שלך.

לעניין צריכת הדלק- כבר הוסבר כיצד למדוד אותה כמו שצריך.

כל רכב צורך יותר דלק בעיר משמעותית מאשר בבינעירוני ולעיתים הפערים הם גם 4-5 ליטר לכל ק"מ.

אצלי בסיוויק 1800 2013 למשל, עברתי מ 12.5 ליטר ל 100 ק"מ כאשר רוב הנסיעות בעיר ל 8.6-8.7 כאשר הנסיעה משולבת (קצת יותר לטובת הבינעירוני)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני שעה, yoav911gt2 כתב:

בקרוז יש שישה הילוכים, אבל מנוע חלש יותר עם 112 כ"ס שאחרי שנתיים של שיווק שודרג ל124 כ"ס ב2011.

הפתעה גדולה- היו שם תקלות בכמויות מסיביות,הייתי בטוח שמדובר בגיר טיפש בעל 4 הילוכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני 22 דקות, colauti 9 כתב:

הפתעה גדולה- היו שם תקלות בכמויות מסיביות

אני רוצה רגע לשאול משהו... 

הבחור כבר קנה את האוטו. 

איזה עניין יש עכשיו להתחיל לספר עד כמה הדגם הנ"ל טוב או לא טוב וסתם לבאס בן אדם? 

איך זה עוזר ולאן זה יקדם אותנו? 

כרגע לא נראה שיש לו תקלות, מניח שנקנה במחיר טוב, אל תשגעו את הבן אדם. זה לא תורם לכלום. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4

• שנתיים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...