Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שזה ממש דפוס שחוזר על עצמו 

כמעט כל רכב יוקרה שאני נתקל בו חונה ותופס 2 חניות, או חונה באמצע הנתיב  כאילו הוא לבד בעולם ושאר ירקות. 

גם אם אני רואה את האדם עומד לחנות אני תמיד יודע שהם יחנו בצורה משובשת כלשהי לפי סוג הרכב ואני אף פעם לא טועה. 

דבר שני הצורה שבה הם נוהגים כאילו יש היררכיה פיננסית נסתרת כלשהי שאני חייב להם משהו או שהם יותר טובים ממני איכשהו רק כי האוטו שלי עולה 20 אלף ושלהם 300 אלף, אז ברור אני איפשהו צריך תמיד לוותר להם או שהם יאיצו ושניה לפני שאני נכנס למעגל תנועה ינסו לעקוף אותי ויסכנו את שנינו וכו וכו. 

גם אתם נתקלים בתופעה הזאת? 

פורסם

ערב פסח היום. 

צא מהעבדות המחשבתית שלך לחירות. 

מחיר הרכב לא קובע דבר על התנהלות האדם. 

הנחיתות שאתה מרגיש היא אצלך בראש. 

• אהבתי 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...