Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

תאונת כנף שמאל אחורי עם משאית בעת השתלבות לנתיבה (אחרי איתות כראוי. ראיתי אותה במראה שמאל וההשתלבות היתה בטוחה, רק לקחה מס' שניות עקב מצב התנועה בנתיבים, להערכתי נהג המשאית - עקב העיכוב בפניה - הניח שזהו איתות סרק/ הסתכל בטלפון וכלל לא ראה אותי).

הנזק די משמעותי קוסמטית וחברת ההשכרה חייבה ישר השתתפות עצמית מקסימלית 1999.5 ש"ח.

שאלה: האם יתכן מצב שהחברה / חברת הביטוח של מי מהמעורבים תוכל לגלגל עלי אחריות לסכום נוסף בתואנה כלשהיא?

כך אמרה הנציגה בסניף, למרות שלהבנתי תקרת ההשתתפות העצמית כהגדרתה כן היא.

שאלת בונוס: על בסיס מה חוייבתי מידית מקסימום השתתפות עצמית? לפי מה הם מחשבים זאת? יש דרך לערער

שאלת בונוס 2: כיון שלדעתי הנהג השני אשם, האם ובאיזו דרך אוכל לקבל את דמי ההשתתפות העצמית חזרה?

תודה לעונים ושלא תדעו תאונה מימיכם

20210318_194150.jpg

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
טעות
פורסם

1.תעבור היטב על הסכם השכרה שחתמת עליו. סביר להניח ששם תמצא את התשובה לשאלת תקרת השתתפות.  

בהחלט יש מצבים שיגבו יותר מכך, בשל נזק לחלקים שאינם מכוסים ע"י הביטוח (אצל חברות בחו"ל  מדובר בד"כ על נזק למרכב תחתון/שמשות/צמיגים).

2. לפי מיקום הפגיעה ולפי תאורך, לא סביר שהנהג השני ישא במלוא או אף ברוב הנזק. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

1.תעבור היטב על הסכם השכרה שחתמת עליו. סביר להניח ששם תמצא את התשובה לשאלת תקרת השתתפות.  

בהחלט יש מצבים שיגבו יותר מכך, בשל נזק לחלקים שאינם מכוסים ע"י הביטוח (אצל חברות בחו"ל  מדובר בד"כ על נזק למרכב תחתון/שמשות/צמיגים).

2. לפי מיקום הפגיעה ולפי תאורך, לא סביר שהנהג השני ישא במלוא או אף ברוב הנזק. 

תודה.

1. אין נזק למרכב תחתון או לחלקים לא מכוסים. הסכם ההשכרה מדבר על השתתפות עצמית במקרה של נזק עד הסכום האמור. (חברת השכרה בארץ)

2. התמונה חתוכה, הפגיעה מקצה פגוש שמאל ממש, ועיקרה מעל בית הגלגל.

אם יש מישהו שחווה משהו דומה מול חברת השכרה אשמח אם ישתף אותי.

פורסם

אם הנזק קטן מגובה ההשתתפות צריך לשלם את גובה הנזק 

אם הנזק גבוה מההשתתפות העצמית צריך לשלם אותה . נקודה!!

אם אתה בדעה כי האשמה היא של הנהג השני ( לא כך עולה מן הסיפור שלך ) ונניח שהנזק הוא  בהקצנה 20000 חברת ההשכרה תרצה לתבוע את הנזק מנהג המשאית ואם תזכה ותקבל את מלוא הנזק , היא אמורה להחזיר לך את ההשתתפות העצמית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 19.3.2021 בשעה 16:52, ישה כתב:

אם הנזק קטן מגובה ההשתתפות צריך לשלם את גובה הנזק 

אם הנזק גבוה מההשתתפות העצמית צריך לשלם אותה . נקודה!!

אם אתה בדעה כי האשמה היא של הנהג השני ( לא כך עולה מן הסיפור שלך ) ונניח שהנזק הוא  בהקצנה 20000 חברת ההשכרה תרצה לתבוע את הנזק מנהג המשאית ואם תזכה ותקבל את מלוא הנזק , היא אמורה להחזיר לך את ההשתתפות העצמית.

תודה. 

נראה שהמגיבים כאן סבורים שהאשמה מוטלת עלי בעיקר. 

1. למה? כהערת אגב אציין שהנהג השני עזב את הזירה בלי החלפת פרטים ונדרשה התערבות משטרתית ומיני מרדף כדי לעצור אותו.

2. אני מניח שגם במקרה כזה - שאני אשם - הביטוח של חברת ההשכרה מכסה אותי. כן?

פורסם

1)כי אתה נכנסת לנתיב שלו

2) בוודאי לכן יש ביטוח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...