Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מעוניין לרכוש רכב ראשון מהיבואן.

חשבתי על סיאט איביזה, לתת מקדמה ולשלם את השאר בתשלומים.

הייתי באולם שלהם והציעו לי עסקה עם הלוואת בלון. אני לא כל כך מבין בזה.

מישהו שמבין יוכל להסביר לי בעצם מה היתרונות וחסרונות של הלוואת בלון?מהי בעצם?

ובאיזה תקופה של השנה הכי כדאי לרכוש רכב מהיבואן?

אציין שאני רוצה להיות עם הרכב לשנים הקרובות ולא למכור/להחליף אחרי שנתיים שלוש. אני רוצה שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

שלום,
היתרון של תכנית ממון עם בלון - אתה משלם רק מקדמה ויוצא עם רכב חדש + משלם כל חודש סכום קבוע.
החסרון - בעוד 3 שנים תצטרך לשלם את הבלון או להתחיל תכנית חדשה באותו המסלול ( קיזוז הבלון ממחיר הרכב בעוד 3 שנים ). בנוסף, על כל הסכום (חוץ מהמקדמה) אתה משלם ריבית.
רשמת שאתה מתכוון להחזיק רכב מעבר ל 3 שנים . זה אומר - בעוד 3 שנים חייב שיהיה לך את הסכום של הבלון כדי להשלים את הרכישה ( וכמובן גם כספים לשלם את התשלומים השותפים כל חודש ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הבלון זה למעשה סכום שחותכים ממחיר הרכב {בדרך כלל סביב ה 30-40%} ,והסכום הזה נשאר כיתרה לתשלום ברגע שאתה מסיים את התשלומים בנוסחה שהרכיבו שלך.

קח בחשבון שבגלל שהסכום דחוי הוא צמוד ריבית {במשך כל הזמן שאתה משלם את התשלומים} ,ניתן לחלק גם אותו לתשלומים נוספים ברגע שסיימת לשלם את התשלומים ה"רגילים".

יש היום יבואנים שנותנים אפילו את כל הסכום של הרכב ללא ריבית והצמדה אבל קח בחשבון שבגלל שהריבית במשק נמוכה ,זה לא שווה הרבה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

אז זהו, שלא ברור האם תישאר יתרה או שתישאר עוד חייב ( גובה הבלון מול מחיר הרכב בעוד 3 שנים ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 8 שעות, ronrcz כתב:

הבלון זה למעשה סכום שחותכים ממחיר הרכב {בדרך כלל סביב ה 30-40%} ,והסכום הזה נשאר כיתרה לתשלום ברגע שאתה מסיים את התשלומים בנוסחה שהרכיבו שלך.

קח בחשבון שבגלל שהסכום דחוי הוא צמוד ריבית {במשך כל הזמן שאתה משלם את התשלומים} ,ניתן לחלק גם אותו לתשלומים נוספים ברגע שסיימת לשלם את התשלומים ה"רגילים".

יש היום יבואנים שנותנים אפילו את כל הסכום של הרכב ללא ריבית והצמדה אבל קח בחשבון שבגלל שהריבית במשק נמוכה ,זה לא שווה הרבה.

לא כל כך משתלם.

אולי עדיף לקחת הלוואה של כל הסכום המלא של הרכב, מהבנק ולשלם ליבואן. וככה בעצם לשלם לבנק בתשלומים מבלי הלוואת בלון.

מה דעתכם?

פורסם

צריך להשוות תנאי הלוואה מהבנק מול ריבית הגוף המממן איתה עובד היבואן.
בדרך כלל לא מדובר בריבית גבוהה על רכב חדש אצל היבואן. מתי כן היא גבוהה יותר - כאשר מבקשים לחלק לתשלומים את הבלון .

פורסם
לפני 19 שעות, vladclar כתב:

צריך להשוות תנאי הלוואה מהבנק מול ריבית הגוף המממן איתה עובד היבואן.
בדרך כלל לא מדובר בריבית גבוהה על רכב חדש אצל היבואן. מתי כן היא גבוהה יותר - כאשר מבקשים לחלק לתשלומים את הבלון .

אם ככה לדעתי עדיף לקחת הלוואה מהבנק ולשלם ליבואן את כל הסכום. ותשלומים לבנק

פורסם

כל אחד והחישובים שלו, לפי המצב הכלכלי והיחסית עם הבנק.
בגדול, הלוואה מהבנק לכל מטרה נושאת ריבית יותר גבוהה.

בכל מקרה, תוכל לשחק כאן עם מספרי הממון של היבואן
https://calculator.championmotors.co.il/

פורסם

תלוי במצב הכלכלי שלך. מציע לך לבחון את מצבך הכלכלי הכולל ולהביא בחשבון את כל ההכנסות וההוצאות הצפויות לך. בעלויות הרכב כלול גם חסכון להחזרת הבלון בעוד 3 שנים, כדי שלא תעמוד אז לפני שוקת שבורה.

המלצה נוספת - בדוק אפשרות של הלוואה בנקאית. אם תקבל הצעה בתנאים גרועים ראה זאת כאזהרה, הבנק רואה בך לווה מסוכן. אם זה המצב חשב מסלול מידש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...