Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המילטון מסרבים לתת שירות למוצר שנרכש דרכם.

פניתי טלפונים, השארתי מיילים אף אחד לא חוזר אליך.

חברה עם שירות פח 

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 3.2.2021 בשעה 13:39, Step כתב:

בדקת את האופציה להזמין מסך באליאקספרס ולהחליף לבד? בדרך כלל זה יוצא משמעותית זול יותר, אם אתה מוכן לחכות את זמן המשלוח.

לגלקסי זה לא רלוונטי מה שיש באלי הוא בכמה דרגות באיכות נמוכה יותר. והמקורי יקר אבל אין ברירה.

פורסם
בתאריך 3.2.2021 בשעה 15:08, m3x7r3m3 כתב:

240px-Lci-in-samsung-galaxy-smartphone.p

בתוספת
image.png.a3c1d78a917591dabac29c9b18389362.png

שווה

אחריות על טלפונים בישראל.

אני מאז ומתמיד מתעניין בתחום הזה ואני שומע על זה שהתשובה לכל בקשה לתיקון של מוצר אלקטרוני במסגרת אחריות היא "קורוזיה" כבר לפחות 15 שנה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הייתה לי בעיה בעבר עם מכשיר סמסונג ואחריות של סאני.

עקב עדכון תוכנה נוצר דיליי נורא מוזר במסך. לחיצה על כפתור הבית הדליקה את המסך רק כעבור שניה ולא באופן מידי.

אם זיכרוני אינו מטעה זה הלך והחמיר עד למצב שהמסך לא נדלק כלל.

הלכתי עם הפלאפון לסאני במסגרת האחריות והוחלף צג ללא שום בעיות.

אין לי מושג איך עדכון תוכנה מוביל להחלפת צג אבל הבעיה נפתרה אז לא חפרתי יותר מדי.

ראיתי שגם הזכירו את בסט מובייל ובעבר עבדתי בח.י שהם בעצם בסט מובייל והשירות אכן היה מתחת לכל ביקורת.

גם אני התקשתי לקבל תשובות מפורטות כדי שאוכל למסור מידע נורמלי ללקוח ולא רק "הטכנאי קבע".

פורסם

קרוב משפחה לעומת זאת נכווה מסאני...
התחילה לו איזו בעיה עם הווייפיי בטלפון שהיה עדיין באחריות. הלך לסניף הקרוב ומסר לתיקון. אחרי זמן מה התקשרו אליו ואמרו שששקע הטעינה שלו לא תקין.
- מה לא תקין? מסרתי תקין.
- לא הוא לא תקין וזה לא מכוסה באחריות.
- סבבה. תתקנו רק את הוויפיי. אין לי בעיה עם השקע טעינה.
- אי אפשר. או שאתה משלם על החלפת שקע טעינה ומתקנים הכל, או שלא מתקנים כלום.

למיטב זכרוני הוא אכן שילם, אבל הפקנו לקחים על מה שווה אחריות של סאני ושאין סיבה לשלם יותר על יבואן רשמי להבא.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, פבל כתב:

בתוספת

שווה

אני מאז ומתמיד מתעניין בתחום הזה ואני שומע על זה שהתשובה לכל בקשה לתיקון של מוצר אלקטרוני במסגרת אחריות היא "קורוזיה" כבר לפחות 15 שנה. 

מעניין.

לאחרונה שלחתי לתיקון שיומי ששילמו עליו אקסטרה להרחבת אחריות - והנה הם טענו שהבעיה היא קורוזיה וצריך להחליף לוח אם בעלות של 1000 שקלים (המכשיר עצמו עלה חדש לפני חצי שנה 800 שקל. הגיוני). נחמדים שם בהמילטון. לא זוכר מה היה עם המדבקה (או שלא מצאתי אותה, או שהיא הייתה תקינה).

דרך אגב, הטלפונים של סמסונג באמת עמידים במים מהנסיון שלי. שלוש שנים עם S7 והרבה מים וגם מסך שהתנתק - והמדבקות וגם כל הפנים היו נקיים לגמרי כשפירקתי אותו.

פורסם

למדתי משהו בשנים האחרונות - אין דבר כזה אי אפשר, יש לא רוצים.

כל פעם שאני מקבל ברקס מכל נותן שירות בדבר שאני זכאי לו(לא מעבר לכך ולא המצאות), אני מבקש שיחה עם מנהל(מנהל אמיתי, לא "בכיר" שיושב ליד הנציג, יכול להיות מנהל מוקד או מנהל מחלקה ותמיד יש מישהו מעליו), אני תמיד מקבל את מה שאני זכאי לו, ואם צריך שולח מייל לפניות הציבור של החברה\מועצה לצרכנות\אמון הציבור.

• אהבתי 3
פורסם

אגב, אף אחד לא הזכיר את זה - אבל תמיד ניתן לתקן לבד. התהליך לא כל כך מורכב במידה ויש ידיים טובות.

אני אישית החלפתי מסך לאייפון 11 פרו. בחוץ רצו 1,500 ש"ח לפחות - קניתי מסך מקורי מפירוק באיביי שעלה 600 ש"ח,

מדבקה לאיטום אבק/מים ב-10 ש"ח ומכשיר לקידוד המסך החדש בעלות של 200 ש"ח. כלים כבר היו. יצא מושלם.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 4.2.2021 בשעה 17:43, פבל כתב:

בתוספת

שווה

זה לא המצאה ישראלית כן?

החשש של היצרניות ברור, על כל אחד נורמלי שהמדבקה אצלו דלוקה מלחות, יש עוד 50 פחות נורמליים שהטביעו את המכשיר ואז שלחו לתיקון כאילו לא קרה לו כלום.

כמובן שכל עוד אין לטלפון קופסה שחורה, לא ניתן להפריד את הנורמלי מהפחות, והנורמלי "משלם".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עדכון קטן:
כתבתי לשרות הלקוחות של פרטנר כמו שהומלץ לי פה. קבלתי מענה אוטומטי על כך שאני מאוד חשוב להם ואקבל תשובה תוך 3 ימי עסקים. עברו 5 ותשובה לא התקבלה. (אני לא עוצר את נשימתי).

אשתי לקחה את הטלפון לטכנאי פרטי מומלץ שתיקן אותו באותו מחיר שפרטנר ביקשו, הוסיף מגן מסך חינם וגם ניקה את שקע הטעינה. לדבריו בפרטנר לא פתחו כלל את הטלפון. לרוב תקלה כזאת מעידה על שבר וכנראה לכן פרטנר החליטו כך. הוא חושד שנכנס לכלוך דרך שקע הטעינה שגרם לבעיה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

קח את זה בכתב, ככה אם השיח יתפתח עם פרטנר יהיה לך משהו שיתמוך בטענה שהם בכלל לא פתחו את המכשיר (אתה לא יודע איך יתגלגל השיח, זה שימושי שיהיה לך ביד)

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 7.2.2021 בשעה 11:57, m3x7r3m3 כתב:

זה לא המצאה ישראלית כן?

החשש של היצרניות ברור, על כל אחד נורמלי שהמדבקה אצלו דלוקה מלחות, יש עוד 50 פחות נורמליים שהטביעו את המכשיר ואז שלחו לתיקון כאילו לא קרה לו כלום.

כמובן שכל עוד אין לטלפון קופסה שחורה, לא ניתן להפריד את הנורמלי מהפחות, והנורמלי "משלם".

הכוונה שלי היא שהטכנאי עצמו יכול לשים טיפת מים על המדבקה ובכך לפתור את עצמו מבעיית מתן האחריות לשאר החיים.

• מעניין 1

פורסם

למה שהטכנאי יעשה דבר כזה? הוא מקבל אותו כסף עם ובלי האחריות, אצל כל היבואנים הוא בסה"כ שכיר שעובד אותן שעות ומקבל אותה משכורת

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אנא עארף, "הוראות מלמעלה"?

כאילו, בוא נעצור שניה, אני לחלוטין מרחף פה בעולמות הפנטזיה והקונספירציה, כן? אני פשוט מצייר את התמונה שנראית לי אחרי כמעט שני עשורים שאני מתעניין בתחום (עוד מלפני שהיו סמארטפונים אפילו... ג'יזס...).

• מעניין 1

פורסם (נערך)

אצל יבואן רשמי לא יתעסקו ב"להפליל" סמארטפון כדי לבטל לו אחריות (מה גם שלמה להם? אחריות = על חשבון היצרן ולא היבואן).

אצל יבואן לא רשמי הכל אפשרי, כתלות ביבואן, מה גם שאצל יבואן לא רשמי האחריות של היצרן לא בהכרח תופסת (נניח שקנו מכשירים שמיועדים לשוק אחר, או דרך מפיץ כלשהו במדינה אחרת).

ספציפית כרגע מדובר על פרטנר, שהוא יבואן רשמי ומוכר מכשירים שמגיעים בקו הפצה רשמי לחלוטין עם גב של סמסונג.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...