Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לרחב נבצע והוחלף פגוש, שמתי לב להבדלי צבעים, במוסך אמרו שאין מה לעשות כי זה בצע חדש וצבע של הרכב כבר דההה.

ממש מבאס, אשמח לדעת אם זה המצב או שמדובר בצביעה לא מקצועית ?

מצ"ב תמונות

IMG_4386.thumb.JPG.06cb1434282cc09250de8f7d06ac5a60.JPGIMG_4387.thumb.JPG.805496a38c8ea552e5317ae85a24217c.JPG

IMG_4387.JPG

• אחראי פורום
פורסם

מדובר על ראש קטן. רוב הצבעים מגוונים "על עיוור" לפי הקוד וצובעים.

המיעוט מגוון לפי המצב הנוכחי עד כמה שניתן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מחר יחזיר להם את הרכב לצביע מחדש של פגוש, לא הגיוני שזה מה שאני מקבל אחרי תיקון במוסך מרכזי של יבואן ...פעם רשונה שאני נתקל בכזה הבדל צבעים בולט

פורסם

בידיוק בגלל זה אני לא מתקן מכה שיש לי בפחחות, מפחד שיהיה לי הבדל צבע ואני אשתגע בגלל זה.

הייתה לי יונדאי אפורה שהחזירו לי במצב הרבה יותר גרוע ממה שיש אצלך אז לא יודע עד כמה זה אפשרי שזה יהיה ממש חסר הבדל.

פורסם

צבעי איכותי זה כמו רוקח, יודע לעשות התאמה למצב הרכב על ידי משחק עם צבעים

ולא הולך עיוור על קוד. זה ההבדל בין פחח/צבעי שנמצא במוסך צדדי שנראה לא מטופח לכאורה, אבל יודע את המקצוע היטב

לבין מוסכי יבואן שנראים נוצצים ומבריקים במחוץ, אך הם עובדים כמו רובוטיים ללא יכולת לצאת מהקופסא. (אכלתי מהם פעם מרורים בצבע על רכב חדש)

מעבר לזה, טמבון מקבל לעיתים גוון מעט שונה, בגלל שהוא לא פח. (ממש מזערי)

• תוכן חדש...