Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרה ידנית (2016)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להתייעצות פה איתכם, התקדמתי עם מוכרת של מיקרה 2016 ידנית, 72K ק"מ.

הרגישה לי טוב, אם כי הרגשתי שידית ההילוכים נעה קצת בחופשיות מדי ומרגיש שלא נכנסת "חלק" להילוך. ככה בד"כ תיבת ההילוכים שלה?

אני אביא אותה למוסכניק שלי שיעבור עליה, אבל בינתיים - יש דברים מסוימים שחשוב לשים לב אליהם בדגם הזה? "מחלות"? יש עניין של החלפת רצועת טיימינג בקרוב או משהו?

שתי כוכביות עם הרכב הספציפי:

1. נורת חיישני לחץ אוויר בצמיגים דולקת גם אחרי מילוי אוויר. צריך בדיקה

2. עקב פנצ'ר הוחלף צמיג אחד בלבד. הבנתי שמאוד חשוב להחליף לפחות גם את הצמיג המקביל? אם לא את כולם?

תודה :) :) 

פורסם

זה הידית הילוכים נהגתי באחת 2016 חדשה כמעט עם 20 אלף קילומטר ידנית ב2017 והידית הילוכים שלה פשוט איומה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

לרכב הזה אין רצועת טימינג אלא שרשרת.

מחלה מוכרת בדגם הזה היא בורר חום / קור במזגן שנתפס והעלות יקרה כי זה דורש פירוק דשבורד.

למזלו של הבן שלי ,הידית נתפסה על מצב קור והחלטנו לא לתקן כי יש חימום כסאות.

פרט לכך , מנסיון ארבע וחצי שנים אצל הבן שלי עם אותו רכב שנת 2012 אין תקלות , חסכוני וטיפולים זולים.

הבן ואני מסתדרים עם ההילוכים.

נכון שהרכב הזה הוא איננו יצירת מופת אלא low cost וזה מה שהבן חיפש

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

מצטרף לנאמר מעליי, אני חוויתי את בעיית הבורר ואכן פורק דאשבורד לצורך התיקון, למזלי הרכב עוד היה באחריות.

לגבי הגיר, הוא אכן לא נעים לשימוש ולעתים אף דורש מעט מאבק בשילוב לכל הילוך.

בהצלחה!

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...