Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיוויק 2013, יצא לי לקרוא קצת בפורום על כמה שעשו פה ניקוי מצערת וטוענים שזה שיפר את "הסחיבה" של המנוע והרכב מאיץ יותר טוב.

מישהו יכול לעזור לי להחכים קצת יותר בנושא? חיפשתי מידע ולא מצאתי הרבה..

אני מתלבט אם לבצע גם ברכב שלי (לא לבד, במוסך שמתמחה בהונדה\מוסך מורשה) או שזו סתם הרפתקאה שלא כדאי להיכנס אליה אם לא חייבים?

אני מרגיש קצת קושי בסחיבה, בעיקר בהאצות מעצירה ואם זה יכול לשפר את זה הייתי שמח לבצע את הניקוי (אגב, מישהו יודע כמה אמור לעלות התהליך כולל הכיול מחדש שהבנתי שצריך וכו') 

והאם יש בעיה לבצע את זה גם אם בעצם לא צריך?

פורסם

ניקוי מצערת לא משפיע על סחיבה.

סימנים למצערת מלוכלכת הם סרק לא יציב וכיבויים לקראת עצירה כאשר עוזבים את פדל הגז.

רצוי לנקות יזום אחת לתקופה אין צורך בכיולים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זו מצערת אלקטרונית וניקוי יסודי שלה כולל פירוק עולה לפחות 750 שח במוסך כללי.

אצלי בוצע במורשה ניקוי סעפת יניקה לא יסודי (ללא פירוק כל המצערת) עקב החלפת צינור אוויר קרוע ולא היה יקר.

בנוסף,עשו כיוון ואיפוס בעזרת סורק

דבר שלפחות הוריד את צריכת הדלק ההזויה שהיתה לי ב 3 חודשים האחרונים (לפי מחשב הדרך מדובר ב 3-3.5 ליטר ל 100 קמ- ירדתי   11.7 ל 8.1)

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני שעה, tribel כתב:

ניקוי מצערת לא משפיע על סחיבה.

סימנים למצערת מלוכלכת הם סרק לא יציב וכיבויים לקראת עצירה כאשר עוזבים את פדל הגז.

רצוי לנקות יזום אחת לתקופה אין צורך בכיולים.

לפני 37 דקות, colauti 9 כתב:

זו מצערת אלקטרונית וניקוי יסודי שלה כולל פירוק עולה לפחות 750 שח במוסך כללי.

אצלי בוצע במורשה ניקוי סעפת יניקה לא יסודי (ללא פירוק כל המצערת) עקב החלפת צינור אוויר קרוע ולא היה יקר.

בנוסף,עשו כיוון ואיפוס בעזרת סורק

דבר שלפחות הוריד את צריכת הדלק ההזויה שהיתה לי ב 3 חודשים האחרונים (לפי מחשב הדרך מדובר ב 3-3.5 ליטר ל 100 קמ- ירדתי   11.7 ל 8.1)

תודה לשניכם. האם כדאי אז באמת לבקש שינקו רק את סעפת היניקה ולא יעשו פירוק וניקוי כולל? (אם זה 750 ש"ח לפירוק מלא..)

צריכת הדלק אצלי (נוסע בעיקר בינעירוני, לרוב בפקקים) היא סביב ה8.5 ליטר ל100 ק"מ. יש טעם לבדוק ולנסוע בשביל זה למוסך או שהכל בסדר?

כיבויים לקראת עצירה תודה לאל לא נתקלתי, לגבי סרק, האמת שלא בדקתי.

פורסם (נערך)

בסרק הסלד אמור להיות 750-800.

אם בטווח הזה וגם בהתאם לתנאי הנסיעה שלך הכל תקין כולל הצריכה אז אין בשביל מה לגעת.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...