Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אשמח לעזרה...

אני צריכה לרכוש רכב לטובת נסיעות לעבודה ופיזור הילדים בבוקר והתקציב שלי מאוד מוגבל. כמו כן אני רוצה שהרכב יהיה לטווח ארוך ולכן יחסית חדש.. מדובר על רכב שני ולכן נסיעות משפחתיות ארוכות יהיו מעטות בלבד. 

יש לי 3 ילדים ובגלל שהנסיעות הארוכות מעטות (אחת ל להורים שלי כ140 קמ) אין בעיה שהגדולה תשב ליד הנהג על בוסטר.

אני נוסעת מדי יום עבודה  כ64 קמ פחות או יותר.

אשמח לדעת אם רכב קטן כדוגמת קיה פיקטנו או יונדאי 10  יוכלו להתאים או שבגלל הגודל ונפח המנוע הם יהרסו יחסית מהר..

תודה

פורסם
בתאריך 14.12.2020 בשעה 10:37, peledh כתב:

התקציב שלי מאוד מוגבל

ומצד שני:

ולכן יחסית חדש..

והכי חשוב:

או שבגלל הגודל ונפח המנוע הם יהרסו יחסית מהר..

בואי נתחיל מכמה שאלות מנחות לסידור המחשבות.

1. נסיעה יומית של 64 ק"מ דורשת קודם כל שאת לא תתפרקי, לפני שמדברים על המנוע. האם יש לך דרישות לגבי נוחות?

2. האם הנסיעה הזאת בכבישים רחבים ופשוטים או בכבישים מסוכנים יותר? כמה חשובה לך הבטיחות?

3. מה התקציב לרכישת האוטו? ומה התקציב לתחזוקה שוטפת (כולל ביטוחים וכו')?

4. כמה שנים את מתכננת להחזיק באוטו?

5. מה היכולת שלך לספוג הפתעות פיננסיות כמו תקלה יקרה ופתאומית?

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

אם מדובר על דור קודם של היונדאי, אז היא כמו הפיקנטו די צפופות מאחור מבחינת מרווח בירכים. מה יכול לגרום להזתת הכיסא הקדמי קדימה.

על מנת להמליץ על עוד רכבים צריך לדעת תקציב.

האם גיר ידני אופציה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מצב שהמכוניות יתאימו (i10 או פיקנטו), אבל צריך לראות אם המושבים האחוריים מתאימים לך מבחינת כיסאות בטיחות.

יש מצב שלנסועה שלך, עדיפה מכונית סופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...