Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! 

יש לי מיצובישי ספייס סטאר 2014 ידנית מנוע 1000.

מזה כמה זמן שההילוך השני עושה לי רעש כשאני מכניס אותו במהירות גבוהה מ 35~40 קמ"ש, מן "קחחח" כזה. 

לא ממש הצלחתי להבין מאיפה זה נובע ואיך לפתור את הבעיה. זה קורה רק בהילוך שני ואולי לפעמים גם ברוורס רעש קטן יותר אבל דומה.

נוסף על כך בשבוע האחרון קרה לי פעמיים שלוש שההילוך השני פשוט ברח אחרי שהכנסתי אותו ונתתי גז (עבר לניוטרל) ואני לא בטוח אם זה נובע מאותו מקור או שמא אלו היו טעויות שלי, אותו עניין קרה גם לאחי באותו הרכב. 

בהתייעצות עם חבר חשבנו אולי על שמן גיר או על המצמד כמקור הבעיה.. כמו מה זה נשמע לכם ? 

אני מת לפתור את הבעיה הזו ושהרכב יכניס הילוכים בצורה חלקה ונוחה !!  זו אשכרה הבעיה היחידה שיש לי ברכב. 

תודה לכל העוזרים מראש ! 

פורסם

1.ככל הזכור לי,לפחות מלימודי הנהיגה לכל הילוך יש מהירות "מתאימה לו".

הילוך 1 עד 20 קמ"ש,הילוך 2 מ 20-40,הילוך 3 מ 40-60 ,הילוך 4 מ 60-80 והילוך חמישי מ 60 והלאה- אתה מכניס הילוך למהירות שלא מתאימה לו יתכן ויש לזה קשר (ד"א נהגתי ממש מעט ברכב ידני ותכף יגיעו הפריקים של הדבר ויחזקו/יחלישו את ההנחה שלי).

2. יש שיטה לבדיקת תקינות/החלקת מצמד (קלאץ'):
רכב בחניה, בלם יד משוך היטב, הילוך רביעי, קלאץ' בפנים, 4000 סל"ד.
זורקים קלאץ -אם הרכב נכבה מייד - קלאץ' תקין.
אם הסל"ד יורד בהדרגה - קלאץ' מחליק.
לגבי קלאץ' שלא מפריד היטב (הבעיה ההפוכה) - מרגישים את זה בנסיעה, קשה לשלב הילוכים.

3. החלפת שמן גיר ידני לא תזיק בכל מקרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני שעתיים, colauti 9 כתב:

1.ככל הזכור לי,לפחות מלימודי הנהיגה לכל הילוך יש מהירות "מתאימה לו".

הילוך 1 עד 20 קמ"ש,הילוך 2 מ 20-40,הילוך 3 מ 40-60 ,הילוך 4 מ 60-80 והילוך חמישי מ 60 והלאה- אתה מכניס הילוך למהירות שלא מתאימה לו יתכן ויש לזה קשר (ד"א נהגתי ממש מעט ברכב ידני ותכף יגיעו הפריקים של הדבר ויחזקו/יחלישו את ההנחה שלי).

2. יש שיטה לבדיקת תקינות/החלקת מצמד (קלאץ'):
רכב בחניה, בלם יד משוך היטב, הילוך רביעי, קלאץ' בפנים, 4000 סל"ד.
זורקים קלאץ -אם הרכב נכבה מייד - קלאץ' תקין.
אם הסל"ד יורד בהדרגה - קלאץ' מחליק.
לגבי קלאץ' שלא מפריד היטב (הבעיה ההפוכה) - מרגישים את זה בנסיעה, קשה לשלב הילוכים.

3. החלפת שמן גיר ידני לא תזיק בכל מקרה.

האמת שעשיתי את השיטה שאתה אומר ובאמת הסלד יורד מ 4 ל 1 ורק אז נכבה אז לפי מה שאתה אומר באמת המצמד מחליק.. הטיפול לזה זה רק החלפת מצמד ? 

• תוכן חדש...