Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רק אני חושב שזה דפוק שחושבים שילד שנולד מחוץ לנישואים הוא פחות טוב?

וגם אם ייחשבו ממזרים, זה כאילו הם עכשיו צריכים לקחת שם משפחה snow או משהו?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסיפור של ממזרות די הגיוני בעיניים של פעם - לא להטיל על גבר את עלות גידול ילדיו של גבר אחר. זה הפתרון שנמצא לפני כך וכך אלפי שנים, ואנחנו ירשנו אותו.

כיום אפשר למצוא פתרונות אחרים, אבל זה צריך להיות במסגרת כוללת של הפרדת הדת מהמדינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, yogev20 כתב:

אתה לא חייב לנהוג לפי "החוק" תתחתן אזרחית אם החוקים של הדת מפריעים לך. 

בישראל?

ממתי יש פה חתונה אזרחית חוקית?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

עדיין אם אתה יהודי לפי ההגדרה שלהם אתה תתגרש דרך הרבנות.

טעות נפוצה, זה לא נכון.

אני יהודי (וכהן), התחתנתי בקפריסין והייתי רשום במשרד הפנים כנשוי. התגרשתי בבית דין לענייני משפחה תוך 20 דקות Overall.

גרושתי היתה צריכה לספק הוכחה שהיא אינה יהודיה* ובעצם מה שהתבצע נקרא "התרת נישואין". (אם היתה יהודיה בת"ז אולי באמת היינו צריכים לעבור דרך הרעבנות).

בעצם מה שאני אומר, שכל הנושא הזה פרוץ ושכונה, כמו מה שאנו רגילים לראות בכל "מוסד שמכבד את עצמו" במדינה הזאת. בסוף כולם מאעכרים. לכל "חוק" יש פינה שניתן לעגל, רק צריך למצוא את הפרצה הנכונה.

*מצחיק היה ששנים קודם לכן כדי להוכיח את יהדותה (שאינה מוטלת כלל בספק, כל משפחתה של אימה נספתה בשואה והיו בעלי בית כנסת, יש הוכחות) היא היתה צריכה להפוך עולמות עד שזה הפסיק לעניין אותנו כבר.

ועוד דבר מצחיק, אם בוצעה "התרת נישואין", ובעצם מבחינת הרבנות (המדינה) לא היתה הכרה בנישואין שלי, מדוע רשום לי בת"ז "גרוש" ולא "רווק"?

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

במקרה שלך קצת יוצא דופן, המצב ה"נורמלי" זה שני יהודים שהתחתנו בארץ רוצים להתגרש. אין להם עסק על הרבנות? באיזה יקום מקביל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

בישראל?

לא טענתי בישראל, למרות שגם בישראל עד כמה שהבנתי, זה אפשרי. 

פורסם
לפני 45 דקות, SlowRide כתב:

במקרה שלך קצת יוצא דופן, המצב ה"נורמלי" זה שני יהודים שהתחתנו בארץ רוצים להתגרש. אין להם עסק על הרבנות? באיזה יקום מקביל?

נהג לילה התייחס למצב בו זוג מתחתן בחו"ל שלא דרך הרבנות.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

בישראל?

יש בקפריסין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 50 דקות, yogev20 כתב:

לא טענתי בישראל, למרות שגם בישראל עד כמה שהבנתי, זה אפשרי. 

בישראל אין אופציה חוקית כזו.

את האופציה של קפריסין אני מכיר.

פשוט כתבת באופן כזה, שנראה לך כאילו אין בעיה בכלל.

למה שני אזרחים צריכים לנסוע למדינה זרה כדי להתחתן?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה כבר שיקול של אחד אחד היכן להתחתן, אני לא מחליט עבור אחרים. ( יש לי חברים שעשו את זה בקפריסין, יהודים משני הצדדים)

פורסם
לפני 3 שעות, yogev20 כתב:

אתה לא חייב לנהוג לפי "החוק" תתחתן אזרחית אם החוקים של הדת מפריעים לך. 

שני יהודים לא יכולים להתחתן בארץ אזרחית פעם אחרונה שבדקתי.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

עדיין אם אתה יהודי לפי ההגדרה שלהם אתה תתגרש דרך הרבנות.

אם אתה מתגרש בארץ.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

רוב החברים שלי שהם יוצאי חבר העמים התחתנו בקפריסין/פראג, אפילו ששני בני הזוג יהודים.

פשוט לא רצו עסק עם הרבנות.

ולהתגרש בארץ אפשר גם בבית משפט עד כמה שהבנתי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בתור רווק תמיד סיקרן אותי איך עובד חשבון משותף אצל בני זוג, נניח יש לאישה יום הולדת, ואתה קונה לה מתנה, ואז סוף חודש המתנה הזאת יורדת מהחשבון של שניכם, אז יוצא מצב שהיא גם שילמה על המתנה שאתה בחרת לקנות לה..

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

רק אני חושב שזה דפוק שחושבים שילד שנולד מחוץ לנישואים הוא פחות טוב?

ממזר הוא לא ילד שנולד מחוץ לנישואין אלא רק ילד שנולד לאישה נשואה שלא מבעלה.

זה רק קצת פחות דפוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם זה מפגר. למה הילד צריך לסבול מזה?

• תוכן חדש...