Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לצרף כל אדם בתור שותף לרשיון הרכב.

הוספת בתך כרוכה בתשלום אגרת העברת בעלות ומוסיפה יד לרשיון הרכב.

למיטב ידיעתי, כדי לקבל הנחה בתשלום אגרה, הנכה צ"ל בעל הרכב הרשום ולא השותף(אולי @zvit יוכל להבהיר זאת).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 5 שעות, Piniph כתב:

ביתי נכה.אפשר לצרף אותה לבעלים על הרכב שלי כדי לקבל הנחה בתשלום האגרה?

@kompy קרא לי - אז באתי.

התשובה עוד יותר פשוטה מזה - אתה יכול לקבל הנחה באגרת הרישוי גם את בתך כלל לא רשומה כבעלים/שותף כי ההטבה ניתנת גם לרכב שרשום על שם האפוטרופוס של הנכה. לרכב כמובן צריך להיות תו נכה, וההטבה ניתנת לרכב אחד בלבד.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 13.1.2019 בשעה 22:40, לירוי1 כתב:

הוספה של שם נוסף לרשיון יגרום להוספת יד? ניתן לעקוף את זה?

אם לא הוספת שם נוסף בתהלים הקניה של הרכב אזי הוספת שם לאחריו תחשב שהוספת יד. לא ניתן לאכוף את זה.

בתאריך 26.11.2020 בשעה 22:38, zvit כתב:

התשובה עוד יותר פשוטה מזה - אתה יכול לקבל הנחה באגרת הרישוי גם את בתך כלל לא רשומה כבעלים/שותף כי ההטבה ניתנת גם לרכב שרשום על שם האפוטרופוס של הנכה. לרכב כמובן צריך להיות תו נכה, וההטבה ניתנת לרכב אחד בלבד.

אתה מדבר על מצב שהרכב משמש להסעת קטין שאין לו רישיון? אז כן.

בכל אופן, אני חושב שבמידה ואתה מצהיר שאתה אפוטרופוס של נכה בגיר אתה צריך הצהרת עו"ד

בתאריך 14.1.2019 בשעה 12:30, ישה כתב:

לדעתי רק הנכה יכול להיות רשום

רק כאשר הנכה הוא בעל הרכב! ללא בעלים נוספים! אזי לקבל את ההנחה. היה לי מקרה דומה עם אימי שהרכב היה רשום גם על שמי (כבעלים נוסף) וההנחה באגרת הרישוי לא ניתנה.

פורסם

@dotan123 אתה כותב בבטחון רב דברים חלקיים ולא מדוייקים.

ניתן לקבל הנחה באגרת הרישוי גם על רכב שלא רשום על שם הנכה - בתנאים הבאים:

1) הרכב רשום על שם בן-זוגו של הנכה (נשואים או מנהלים משק בית משותף)

2) הרכב רשום על שם הורה של נכה קטין עד גיל 18.

3) הרכב רשום על שם אפוטרופוס שמונה ע"י בית המשפט לנכה, ולא משנה אם הוא קרוב משפחה או לא.

אפוטרופוס זה מצב משפטי שמגוובה ע"י מסמך רשמי של מדינת ישראל (לא תצהיר ולא הצהרת עו"ד)

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 34 דקות, zvit כתב:

ניתן לקבל הנחה באגרת הרישוי גם על רכב שלא רשום על שם הנכה - בתנאים הבאים:

1) הרכב רשום על שם בן-זוגו של הנכה (נשואים או מנהלים משק בית משותף)

2) הרכב רשום על שם הורה של נכה קטין עד גיל 18.

3) הרכב רשום על שם אפוטרופוס שמונה ע"י בית המשפט לנכה, ולא משנה אם הוא קרוב משפחה או לא.

אפוטרופוס זה מצב משפטי שמגוובה ע"י מסמך רשמי של מדינת ישראל (לא תצהיר ולא הצהרת עו"ד)

אני הסתכלתי על זה בהיבט שהיה לי עם אימי + ההיבט של פות"ש, שמדבר בביתו. כמובן שאצלך ידע גדול יותר.

סעיף א' לא רלוונטי אליו (או אליי בזמנו)

לגבי פות"ש: מה שרלוונטי זה הסעיף השני שרשמת במידה שהילדה היא אכן בת פחות מ-18.

בכל אופן, רק בריאות ושלא נזדקק.

• תוכן חדש...