Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניסיתי לחפור פה קצת בפורום ובגוגל ולמצוא מידע אבל עדיין נשארו לי שאלות..

כרגע מותקנת מערכת Blaupunkt New York 830 שכבר הבנתי פה ששמה הרע הולך לפנייה.. בקיצור, רוצה להחליף..

מחפש מערכת עם carplay בסביבות תקציב של 1000-1500, שיהיה אמין, הבנתי שהבעייה מתחילה עם החיבורים לרכב.. לתומי חשבתי שהכל סטנדרטי..

מרוב מושגים כבר התבלבלתי לגמרי, יש מתאם canbus ויש גם swc ויש גם לאנטנה וגם איפה בכלל נכנסים החיבורים לרמקולים עצמם (באיזה מתאם)?? סלט שלם

וגם הבנתי שיש עוד אלמנט של סיבוכיות עם המסך הקטן (מעלה תמונות של כל העסק לפה)..

חשבתי שאוכל לעשות את הכל לבד (קניה והרכבה) ושיניתי תכנית (בכל מקרה הייתי רוצה לבחור מערכת בעצמי ושמתקין יעשה את שאר העבודה).

אז כמה שאלות:

1- אשמח שמישהו יעשה לי סדר בסלט של המתאמים.

2- אשמח להמלצה על מערכת בתקציב עם carplay וסט מתאמים להונדה סיוויק 2014 חמש דלתות?

3- לאור זה שכבר יש לי מותקנת מערכת לא מקורית 2din אני צריך להחליף גם את החזית השחורה (נראה לי קוראים לזה fascia) ?

4- מחפש המלצה למתקין טוב (אזור המרכז תל אביב- הרצליה)

תודה,

משה.

IMG_2018.jpg

IMG_2020.jpg

IMG_2021.jpg

פורסם (נערך)

היי חבר,

בדיוק כמוך אני מחפש גם מערכת עם CarPlay לסוזוקי סוויפט 2017

מצאתי את הדגם הבא:

https://www.alexsander.co.il/product/11920/pioneer-avh-z2250bt

נאמר לי שיש זולים יותר. מחר אלך לרדיו לוינסקי (קיבלתי המלצה מסוזוקי טרייד היכן שרכשתי את הרכב),

שאל אם חשוב לי פיונר כי יש לו JVC במחיר של 1500-2000 כולל התקנה, ושפיונר יצא יותר יקר.

מחר נלך לראות נעדכן אותך פה

עריכה אחרונה על ידי Oriaha30
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי ,

לגבי המתאמים - כל מערכת נורמלית שתקנה אמורה להגיע עם מתאם בינה ל ISO .זה אמור להכיל את חיבורי החשמל ,הרמקולים ועוד כמה דברים . 

ודא שזה כלול  בחבילה . 

מה שאתה צריך לסיוויק זה מתאם ISO ל CANBUS למשל CTSHO006.2  של חברת CONNECTS2 בכדי לשמר את השליטה מההגה במערכת ובדיבורית .

https://www.connects2.com/Product/ProductItem/CTSHO006.2

בנוסף אתה צריך מתאם לאנטנה בכדי שלא תצטרך לחתוך כל מיני חוטים . 

החיבורים ברובם הם "פלאג אנד פליי" מלבד עוד חוט שמהווה טריגר למצלמת הרוורס שתצטרך להלחים או להתאים לו מחבר למתאם .(חוט סגול\לבן בדר"כ ) . חוט כחול שנותן זרם למגבר של האנטנה .

וחוט "KEY1" (סגול) שאחראי על השליטה מההגה .ייתכן שהאחרון יהיה שונה אצלך ותצטרך LEAD אחר . 

אפשר גם להוסיף מתאם ל USB שיושב בתא של משענת היד אבל יותר פשוט וחסכוני לנתב אותו למגירה . 

ראה תמונות ותציץ בקישור ששלחתי . 

כל זה נכון להתקנה נקיה במקום המערכת המקורית . 

השאלה מה כרגע קורה אצלך מכיוון שהמערכת שלך היא חלופית -

האם השליטה מההגה ובדיבורית עובדים אצלך ? 

אם כן אז סיכוי טוב שיש לך כבר מתאם ל CANBUS , לאנטנה כנראה שיש .

ה FASCIA אמורה להתאים לכל 2DIN , אולי את המסגרת הפנימית תצטרך להחליף ,זה גם משהו שאמור להגיע עם המולטימדיה החדשה .

אני מציע שתפרק את המערכת הקיימת ,רק בשביל להבין מה המתאמים שיש לך כבר שם .

מדובר ב 3  ברגים ,רק תשלוף אותה קצת החוצה ותציץ . תיעזר בסרטונים .

בהצלחה . 

ANTENNA_ADAPTER.jpg

IMG_20170221_104248.jpg

פורסם (נערך)

אהלן. לי יש את ה 2016 ושם שינוי קצת את הכבלים. במקום הלבן יש כבל אפור ואי אפשר לכוון את השעון דרך הכפתור menu בשליטה מההגה. האופציה לא קיימת. יש פתרון אחר לאיך לכוון את השעון חוץ מפעם בחצי שנה לנתק את המינוס ב 12 בלילה? 

לגבי ה usb אני דווקא קניתי בעלי אקספרס 2 כבלים כדי לשמור על המקוריים שבתא של משענת היד (לדעתי נוח יותר) וגם לאחרונה מצאתי מתאם לgps המקורי ואמור להגיע אלי בקרוב מקווה שיעבוד.

ועוד דבר, לפירוק המערכת לדעתי צריך 3 ברגים של הכיסוי מכוון שעונים ו 2 שצריך בוקסה 8 ממ בשביל להוציא את המערכת.

עריכה אחרונה על ידי talrhv
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 25.1.2021 בשעה 23:20, the1wave כתב:

...

בהצלחה . 

מצטער שאני נדחף ככה, הייתה לי בדיוק אותה מערכת באותו רכב (2013), החלפתי ל AVH-Z5250BT והשתמשתי במתאם שהיה קיים.

לא מצליח להפעיל את הכפתורים של עוצמת השמע בהגה, קדימה, אחורה ו SOURCE עובדים, ווליום למעלה ולמטה לא.
ניסיתי לבחור באופציה במערכת עם מתאם וגם בלי (הוא נותן לי "לתכנת" את הכפתורים).

מהמתאם יוצא חוט אחד אותו חיברתי לאחת משתי הכניסות במערכת החדשה (GROUND, INPUT1 INTPUT2).

מה אפשר לעשות עם זה?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Zen-
  • תוכן חדש...