Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולוו S70 שנת 2007 

300 אלף ק"מ, נסע מצויין, הלך מנוע, בעקבות פיצוץ צינור מים התחמם ומת. 
לחלקים רוצים 3000 ש"ח. 
מנוע חדש בארץ עולה 12000 ש"ח, בדיר קדיס הציעו לי מנוע ב3000 ש"ח פלוס מינוס. 
האם שווה לדעתכם? מה הסיכונים? 
ראוי לציין בדיר קדיס מי שמציע לו מנוע ב3000 אני אישית מכיר אותו הוא ישר והגון חרוץ ומקצועי ואפילו אם ההחלפה לא תצליח אני מכיר את הבן אדם הזה (אבו עלי בסיבוב שמאלה למעלה) הוא ישר והוא יחזיר את הכסף מניסיון והוא מוסכניק מקצועי ואמין מאד.
פורסם

תיקון רכב בדיר קדיס מנוגד לחוק, ולא תוכל לרשום את המנוע ברכב כחוק. (בשביל לרשום את המנוע אתה צריך שטר מכר ואישור מוסך שהוא הרכיב)

אין S70 שנת 2007, אולי S60?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

תיקון רכב בדיר קדיס מנוגד לחוק, ולא תוכל לרשום את המנוע ברכב כחוק. (בשביל לרשום את המנוע אתה צריך שטר מכר ואישור מוסך שהוא הרכיב)

אין S70 שנת 2007, אולי S60?

אני יבדוק אם אפשר לרשום אצלו, אני לא בטוח בודאות שאי אפשר אבל יתכן מאד שאתה צודק ואי אפשר.

השאלה למה זה מזיק לי אם המנוע לא רשום כחוק? זה רק יזיק לי במכירת הרכב בעתיד או שזה גם בעיות מול הרשויות כמו טסט וכדומה?

תודה רבה

ואגב בדקתי וצדקת אין s70 זה s80

פורסם
לפני 26 דקות, הייתי נהג חדש כתב:

אני יבדוק אם אפשר לרשום אצלו, אני לא בטוח בודאות שאי אפשר אבל יתכן מאד שאתה צודק ואי אפשר.

השאלה למה זה מזיק לי אם המנוע לא רשום כחוק? זה רק יזיק לי במכירת הרכב בעתיד או שזה גם בעיות מול הרשויות כמו טסט וכדומה?

תודה רבה

ואגב בדקתי וצדקת אין s70 זה s80

דיר קאדיס נמצאת בשטח B, אם לרגע נזניח את העבירה שבחוק על תיקון רכב באזורים אלו, מדובר על סיכון עבורך שזה יותר חשוב מ-20,000 או 200,000 ש"ח. לכל יפי הנפש שיכתבו עכשיו "גם אני תיקנתי אצלו והוא אחלה" אז קחו בחשבון שהיום זה עבר בשלום, מחר יגנבו לך את הרכב (כמו שעשו שלשום לאביו של מנכ"ל שוברים שתיקה) ומחרתיים זה יותר חמור (ופה כבר לא חסרות דוגמאות) לא ח"ו מגזענות או משהו, נטו מדאגה לבריאות שלך!

אתה חייב מנוע רשום כחוק כי אז לא תוכל לעבור טסט. פשוט מאוד. בעשרים ומשהו שנים האחרונות שאני עושה טסטים בערך לשלושה רכבים בשנה, תמיד בדקו את זה (מכונים שונים דרך אגב). כמובן שאפשר לעבור בקומבינה פרוטקציה וכל שאר הדברים הישראליים אבל זה לא הנושא פה.

זה לגבי הפרוצדורה של רישום מנוע, זה לקוח מאתר מסוים אז שרשום לך מוסך מורשה הכוונה לא למוסך ייבואן אלא למוסך מורשה משרד התחבורה:

https://enginesimporter.co.il/רישום-החלפת-מנוע-ברכב/

מצ"ב גם תמונה מאתר משרד הרישוי.

גילות נאות: מעולם לא עשיתי את הפרוצדורה הזו אז אשמח אם מישהו שכן עשה יתן חוות דעת

1.PNG

• תוכן חדש...