Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי ובפניה ימינה האוטו נכנס לתת היגוי מטורף וככה בכל פניה ימינה מעכשיו אם לא עושים אותה בעדינות הוא זורק את התחת ויש רעשים כאלה "בלוק בלוק בלוק" אין לי מושג מאיפה, הם נשמעים באמצע נסיעה ובהאטה.. בעצם רוב הזמן...

מה הבעיה? חשבתי אולי המיסב?

פורסם
היום נסעתי ובפניה ימינה האוטו נכנס לתת היגוי מטורף וככה בכל פניה ימינה מעכשיו אם לא עושים אותה בעדינות הוא זורק את התחת ויש רעשים כאלה "בלוק בלוק בלוק" אין לי מושג מאיפה, הם נשמעים באמצע נסיעה ובהאטה.. בעצם רוב הזמן...

מה הבעיה? חשבתי אולי המיסב?

1. דחוף למוסך!!!

2. אם הוא זורק תחת אז הוא נכנס להיגוי יתר, לא לתת היגוי.

3. "בלוק..בלוק..בלוק" תוך כדי נסיעה ואיבוד אחיזה חריף.... אתה נוסע במקרה עם פנצר? :-)

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן חשבתי שהתבלבלתי..

אממ לא אין פנצ'ר...

אבל עשיתי כזה דבר שמתי תאוטו בהילוך הורדתי את האמברקס והגלגל האחורי השמאלי שמנסים למשוך אותו קדימה אחורה מחלקו העליון קצת רופף, לא נשמע כמו מיסב גמור?

פורסם
כן חשבתי שהתבלבלתי..

אממ לא אין פנצ'ר...

אבל עשיתי כזה דבר שמתי תאוטו בהילוך הורדתי את האמברקס והגלגל האחורי השמאלי שמנסים למשוך אותו קדימה אחורה מחלקו העליון קצת רופף, לא נשמע כמו מיסב גמור?

אמברקס???? מה זה???

דבר חדש? חברה מתחרה לאמדוקס?

בברכה,

גלעד

פורסם

בקר טוב

בדוק אם אומי או ברגי הגלגל מחוזקים היטב,

לדעתי אין לנסוע ברכב לפני שיבדק על ידי בעל מקצוע.

בכבוד רב שמעון .צ

פורסם

יש סבירות גבוהה שהתושבת של הבולם קרועה , בכול מקרה דרוש בדיקה מקצועית בדחיפות כי בסיבוב הבא יכול להיות רכב מימול ואתה לא רוצה להגיע למצב כזה.

פורסם

אני חושב שהרעש בא מהבולם מהגולה הזאת שנמצאת שמה.

בקיצור תילך למוסך.

אל תסתכן בדברים כאלה

:-)

פורסם
אמברקס???? מה זה???

דבר חדש? חברה מתחרה לאמדוקס?

אני בטוח ש- 100% שהבנת למה התכוונתי, אם אתה בא לצחוק עלי עדיף שלא תענה בכלל אני בא לקבל עזרה מאנשים שמנסים לעזור ולא מילדים כמוך שזה מה שיש להם להגיב.. תת רמה

אני בטוח שאם הייתי רושם Handbrake או בלם-יד כולם היו מבינים אותו דבר אז תעשה לי טובה...

ובקשר לתגובות תודה רבה זה מה שאני יעשה והתכוונתי לעשות...:)

פורסם

אוקיי אז אמרתי נעדכן אותם במה שקרה... עכשיו סיימנו לעבוד על האוטו ואכן הלך המיסב כמו ששיערתי תודה למי שניסה לעזור התהליך ארך כ 45 דקות לערך חבל שלא צילמנו תמונות זה יה המתחת לבית

בכל אופן תודה לכל מי שניסה לעזור ושבת שלום

• תוכן חדש...