Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסיאט אטקה, חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מספר של שבועות אם לא חודשים שבהם התלבטתי בין רכבים וסטיישנים, חדש מול יד שני ובגלל שכל בחירה לא הייתה מושלמת החלטתי לקחת סיאט אטקה בליסינג (אני לא בטוח שזה ההחלטה הכי נכונה אבל זה מה שמתאים לנו כרגע :)

עכשיו קצת לגבי האוטו. קיבלנו אותו עם 12 קילומטר הרכב היה מלא אבק מבחוץ ההסבר של המקום היה שהם לא שוטפים רכבים חדשים בשביל לא לשרוט או לפגוע בהם וקיבלנו שובר שטיפה בתחנה הקרובה. מכיוון שכבר תקופה רציתי לקנות מצלמת דרך הציעו לנו להתקין מצלמה מובנת. כמובן שהייתי סקפטי לגבי איכות ההרכבה של המכונים שמתקינים, והתקשרתי למנהל ושוחחתי איתו על המצלמה הוא אמר לי שהוא 30 שנה בעסק והעובדים שלו מקצועיים וכו.  אז התקנו מצלמת דרך מקדימה ומאחורה בעלות גבוהה. וכמובן שכשאספנו את הרכב המצלמה הקדימית שהייתה מחוברת בדבק דו"צ התנדנדה לה מהתקרה ועם איזה כיסוי ממש ממש זול של הכבלים. אכן למדתי לקח. 

האוטו מאוד נוח תנוחת הישיבה מאוד גבוהה ועל אף שאני מטר תשעים יש די והותר מקום מאוחרי לשבת וסוף סוף הבת שלי יכולה לשבת בנוחות בכיסא בלי לגעת לי בגב. 

המזגן קר וטוב למרות שהוא לא מקפיא בנתיים. 

השדרוג המשמעותי מהרכב הקודם זה הבטיחות האקטיבית והבקרת שיוט אדפטיבית שמבחינתי הייתה ההכרחית מכיוון שאנחנו בעיקר נוסעים בכבישים בין עירוניים ולמרחקים. המערכת בנתיים עובדת טוב שומרת על נתיב מעולה גם בעיקולים חדים אך היה פעם או פעמיים שהיא יצאה מהנתיב והיה צריך להחזיר למקום. כלומר זה מאוד מסייע אבל זה לא רכב אוטונומי עדיין. 

בידוד הרעשים טוב וכמעט לא שומעים רעשי כביש ורוח למרות שבנתיים השתדלתי לא לעבור את ה100 קמ"ש נראה מה יהיה במהירויות גבוהות יותר. 

מבחינת המתלים הרכב נוח על הכביש איך בבמפקים הוא קצת מטלטל קדימה ואחורה גם במהירויות נמוכות. 

עוד מעט נעלה תמונות ועוד רישומים בנתיים אשמח לשמוע על טיפים איך לנהוג בגיר ובאוטו בכללי והאם יש עוד דברים מגניבים באוטו. וכמובן הקטע המבאס שאין פול לינק לטלפון אז אם מישהו יודע איך לסדר את זה אשמח לשמוע. 

פורסם

תתחדשו. 

האם מדובר בדגם שאחרי מתיחת הפנים? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 23.9.2020 בשעה 14:02, markb205 כתב:

תתחדשו. 

האם מדובר בדגם שאחרי מתיחת הפנים? 

לפי דעתי עוד לא התחילה האספקה בפועל של הדגם המתוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...