Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני יומיים רכשתי רכב חדש. היום שמתי לב שיש כתם מוזר ולא ברור מתחת לשימשה הקידמית. ניסיתי להוריד את הכתם עם מטלית ומים - הוא לא יורד בכלל. הוא מרגיש טיפה דביק ומחוספס. 

יש לכם אולי רעיון מה זה ואיך מורידים אותו? 

75D1C291-AE6C-4982-94CA-BF5310D6C914.jpeg

פורסם

זה חומר דביק שהגיע כנראה מהיצרן (נשפך ולא ניקו) או כאן בארץ איזה גאון ניקה את הרכב (מנקים לפני מסירה) וכנראה היה לי איזה משהו על החוצה שעבר לדשבורד. (או בכל דורה אחרת)

זה לא תקין ומאוד מרגיז. נסה עם מטליות לחות בעדינות, או APC לניקוי כללי. לנקות עם מעט כוח על האזור, אך לא יותר מדי. אפשרות נוספת לבדוק מול היבואן, אולי זה קרה לכמה רכבים מאותו קו יצור. (והם יודעים על מה מדובר, אני סקפטי)

אזהרה ! לא לנסות ספוג פלא ( אם אתה לא רוצה להצטרף לכמה חבר'ה שגרמו לנזקים בלתי הפיכים לרכב) לא טינר או כל מיני חומרים חריפים. זה יאכל את הפלסטיק, ויישאר שם כתם לתמיד. 

אם תצליח, מציע לך לעבור כאן על מדריכים איך לשמור על דשבורד מנזקי השמש, כולל תכשירים לניקוי ושימור. זה מאוד חשוב לא רק להרגשה הכללית שהרכב נראה חדש ונקי בפנים, זה גם כלל ראשון להתמודדות מול נזקים של ייבוש הפלסטיק. 

פורסם

מברשת רגילה (מכחול)

APC אם יש לך או חומר לניקוי דשבורד 

לרסס על המברשת וטיפה על האיזור ולקרצף בעדינות

אחרי זה לנגב

שלח לי פרטי אם תצטרך עזרה

פורסם

גש למוסך הקרוב של היבואן.. והראה להם את הכתם
הם יצלמו וישלחו לשירות הלקוחות.

במידה ואתה תנסה לנקות ויגרמו שיפשופים או נזק - יש אפשרות כי שירות הלקוחות יטענו כי זה באשמתך

לכן תן להם לראות ולהציע דרכים לטיפול.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...