Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ראיתי קורולה 2016 gli 35000 קמ יד שנייה מסוכנות בראשון

הוא טוען שם שהוחלף טמבון קדמי ללא שאסי והוא מתחייב בבדיקה שחוץ מהחלפת טמבון הכל תקין.

מה שמדאיג אותי זה המחיר.

המחירון שלו עם היד והקמ 86500 והוא מוכר ב 80 ומוכן לרדת עוד קצת.

לפי מה שאני רואה ביד2 כולם מוכרים מחירון או ממש קרוב למחירון.

יש לי סיבה לחשוש? 

פורסם

מדובר על סוכנות מוכרת כמו אוטודיל, קרסו טרייד אין וכו'?

לפי הנתונים זה רכב שאמור להימכר יחסית בקלות.

הנתונים של הרכב טובים יחסית. יד קצת גבוהה לרכב בן 4 אבל לא נורא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש תיעוד טיפולים וק"מ?

אוטו בן 4, כבר יד 2, מחיר מחירון יקר מאוד מלכתחילה ויש מלא בשוק.

לא רואה איך 80000 זה זול.

פורסם
לפני 9 דקות, alexkor כתב:

השאלה למה המחיר כלכך מתחת למחירון? יש לי סיבה לחשוש?

כן יש לך סיבה לחשוש. לא סתם מורידים מחירים לרוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קח את הרכב למוסך מורשה, שיתחברו למחשב ויבדקו מה נעשה בטיפולים, אם הכל נראה טוב סע למכון בדיקה. משם תוכל להחליט אם שווה לקנות או לוותר. על  פניו נשמע דיל טוב.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

קח טיפ, תמיד בסוכנויות הרכבים יותר יקרים מניסיון כואב מאוד של חברים, הם צריכים להרוויח מין הסתם והמחירים שלהם יחסית יותר יקרים, לדעתי בדוק שאין באמת מכות בשאסי ושאין עוד ריגקטים קח לבדיקה וסע לשלום.

PEUGEOT 206XS

פורסם

תבקש לראות נתונים לגביי תביעות ביטוח דרך מסלקה.

• תוכן חדש...