Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתבלבל, קודם תוכיח שזה כן כך, אחרי זה תבוא ותטען שאני פראנואיד.

עד אז, תעזוב אותי ואת ההשערות המגוחכות שלך בשקט.

"80-90" , מדע בדוק ומדוד ....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חח,אין עליך שי אתה פשוט מצחיק....תבין משהוא עד שלא יבוא בן אדם רציני ויבדוק נתונים של מגברים אלה ויגיד כמה הם באמת...עד אז הם יכולים להישאר 125RMS ומגברים של רוקפורד ועוד חברות יכולים להישאר מוכפלים בברידג ובנתיים אתה עושה צחוק מעצמך שאתה טוחן מים... עד שלא יהיה אותו בן אדם יהיו רק ההשארות.....ניגמר הדיון חתום ובדוק שבוע טוב לכולם....

פורסם

אתה צודק, יהיו רק השערות, והן רק שלך ידידי :)

אני בטוח שהפורום ישמח לדעת מהיכן קיבלת את הנתונים המדוייקים של "80-90" , איזה "בן אדם" סיפר לך אותן ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ברור אצלי זה רק השארות ואצלך זו דעת מומחה כמו שאמרת פעם בתרד מסויים שאיל נעל:roflmao:..אין אין שי אני מת עליך אתה פשוט עושה לי את היום....

פורסם

אדי, זה מדהים כמה הבגרות שלך פורצת לכל הכיוונים.

פעם אחר פעם, מדברים על נושא מסויים .. פתאום אתה מבין שאתה נתקע .. אז אתה רץ לכל כיוון אפשרי.

עכשיו אחרי שנירגעת, ואחרי ששפכתי אותך על הריצפה.

אתה מוכן להסביר איזה מומחה נתן לך את המספרים 80-90 ?, תודה מראש ....(מקווה שהפעם לא תברח לכל הכיוונים).

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי תבין בטוח יש כמה חברות שכן מכבדות את עצמן וזה כולל את החברות שמוכרות מגברים זולים אולי

עכשיו אם יש איזה חברה מצהירה נתונים אז יכול להיות שזה לא מדוייק ויכול להיות שהיא מגזימה וגם צנועה

אתה פוסל את כל החברות ואתה לא נותן הוכחה שההצהרות לא נכונות אף אחד לא צריך לתת לך הוכחה שהם נכונות כי זה מה שהחברה רשמה אתה רוצה לפסול את זה ? אז תוכיח .....

אני אומר שאם הלאנזר לא מוציא 125RMS אז טיפה פחות כמו שאדי אמר 90 בערך

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, במדע אין דבר כזה, "קצת פחות" .

או שמדדת כמה המגבר הזה מוציא, או שלא מדדת.

לתת תשובות כמו, "80-90" , לא מעיד הרבה חוץ מניחוש אישי.

וזה הניחוש שלך, הניחוש שלי, 50.

עכשיו, כשכל אחד סיים עם הניחושים שלו .... בואו נמשיך הלאה לדיונים של הילדים הגדולים. ולא של הניחושים.

(אדי עשית צעד חשוב וגדול בקריירה שלך, הפסקת לברוח.)

סוף שבוע טוב :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...