Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי 40-45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אז אחרי חצי שנה עם פיגו 207 שהלכה לעולמה על אי תנועה החלטתי לחפש רכב חדש עד 45K הדרישות הן כאלה :

אוטומט (מוכן לקחת ידני אם זאת הייתה לאון קופרה אבל בשביל רנו קליאו אני נשאר באוטומט)

ספורטיביות שתהיה חזקה שלא יחסר לי הכוח לא בתוך העיר ולא מחוצה לו וכמובן שתהיה יציבה ומהנה לנהיגה ( עד כמה שאפשר במסגרת התקציב)

אמינות שהרכב יהיה אמין 

ושיראה טוב 

חשבתי על רנו קליאו 1.2  2015-2016 אני יודע שהרכב מגיע עם גיר  DCT וזה לא שיא האמינות אבל 2016 יחפה עלזה לא?

אשמח לדעתכם ועוד הצעות כמובן 

תודה מראש:)

עריכה אחרונה על ידי liads
פורסם

הקליאו מבחינת הדרישות היבשות קולעת בול למטרה היא ספורטיבית ולא חסר לה כוח אלא מה בסעיף האמינות היא נופלת.

בגיר הDCT בדרך כלל מה שמתקלקל זה המח גיר והעלויות תיקון משתנות ראינו דיווחים של עלויות תיקון של בין 3000 ל7000 שקל.

על םי דיווחים בפורום בדרך כלל מח גיר הולך באזור ה60-100 אלף ק"מ אם הבעלים עוד לא החליפו מח גיר זה יפול במשמרת שלך בהסתברות דיי גבוהה לדעתי.

בנוסף יש דיווחים על כך שהמנוע סובל מבעיית אכילת שמן ולא לגמרי אמין בניסאן קשקאי היו דיווחים על החלפת מנועים כאלו.

אופציה חלופית גם ספורטיבית ומהנה לנהיגה היא פיג'ו 208 1.2 טורבו היא קצת פחות ספורטיבית אבל דיי מהנה ושובבה כשלעצמה. ויותר נוחה ומרווחת מהקליאו.

הפיג'ו גם לא חפה מתקלות ויש לה בעיה של רצועת תזמון שנוטה להתפורר ולסתום מעברי שמן במנוע. לקראת 2018 הוחלפה הרצועת תזמון למשופרת שאין לה את הבעיה לכן צריך לבדוק שהרכב עבר החלפת רצועת תזמו ובמידה והייתה לו את הבעיה שההחלפה לא הוזנחה.

פורסם

חשבתי גם על מאזדה 3 1.5 (2014) אבל כמו שאמרתי אני מחפש כיף בנהיגה ולא נראה לי שאני יכול למצוא את זה במאזדה 3

פורסם

פורד פוקוס אקובוסט ?

איך היא מבחינת אמינות ?

ולפי חיפוש מהיר ביד 2 יהיה קשה למצוא אחת כזאת במצב טוב 

פורסם

מה דעתכם על האלפא רומיאו גולייטה 1.4 (2014) רובוטית דו מצמדית הבנתי שכוח לא חסר ויש הנאה מנהיגה אבל איך היא מבחינת אמינות ובעיקר איך האמינות של הגיר 

• תוכן חדש...