Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

במהלך הנסיעה האוטו נכבה ומציג 3 ולפעמים 2 נורות, F, נורת מנוע ונורת מנעול (מצרף תמונות), הרבה מהפעמים שזה קרה זה קרה בבלימה פתאומית, לא יודע אם זה צרוף מקרים או לא.

הייתי בכמה מוסכים כולל מורשה שלא מצליחים לאתר את מקור התקלה, הם החליפו פלאגים, קויילים בפעם האחרונה החליפו לי חיישן נורת בלם אם אני זוכר נכון בטענה שהחיישן גורם לתקלה מזוייפת שמדליקה את נורת המנוע והאוטו נכבה.

אם מישהו מכיר או יודע פחות או יותר לכוון אותי למוסך טוב שיכול באמת לבדוק את זה כמו שצריך (אני מהדרום).

תודה רבה!

IMG-20200803-WA0000.jpg

IMG-20200803-WA0001.jpg

IMG-20200807-WA0010.jpg

פורסם

נורות מנוע/רכב (הצהובות) יכולות להדלק בגלל מגוון ענק של קודים, רק חיבור של מחשב יגיד לך מה הדליק אותן.

נורת "אמברקס" נדלקת כאשר הבלם יד למעלה או קיימת תקלה במערכת הבלימה. גם פה מחשב יגיד לך מה התריע אותן.

נורת מצבר מתריעה על תקלה במערכת החשמל של הרכב (אלטרנטור מצבר) בדרכ מתריעה על כשל כלשהו באלנטרנטור.

עכשיו מאחר שרשמת שכלל הנורות נדלקות בבלימת חירום, ההשערה(המופרחת)שלי הנה בעית מצמד.

לדעתי משהו במוח של הגיר מונע ממנו "לעבור לניוטרל בבלימת חירום ולכן הרכב נכבה. 

אם אתה גר באיזור רחובות ממליץ בחום על מוסך המומחים

נ.ב במידה ואינך מעוניין לשלם בשנית, חזור למוסך המקורי בטענה ששילמת והבעיה אינה נפתרה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

תחפש כל קוד למודל של הרכב שלך ותראה מה זה נותן.

מוזמן לשתף את הממצאים שלך פה כדי שנוכל לעזור לך בצורה יותר טובה

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...