Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים

ברשותי הונדה סיוויק 2006 1.8

יש לי בעיה שאני מתדלק מיכל מלא ברוב שמגיע לשתיים שלוש קווים ואפילו לפעמים כשנורחת נדלקת, גודל המיכל 50 ל' ובתדלוק מלא הכי הרבה שהגעתי זה 37 ל', איך זה הגיוני?? בנוסף מראה לי קו חסר במד דלק אחרי תדלוק פול!!

מה ניתן לעשות ומה עלות של התיקון?

פורסם

הסיכוי שמשהו לא תקין ברכב נמוך מהסיכוי שאתה מתדלק לא נכון. 

כשאתה מתדלק אל תכניס את אקדח התדלוק עד הסוף, על מנת לאפשר לאוויר לצאת החוצה. 

בנוסף, אל תפעיל את זרם התדלוק הכי חזק אלא חלש, ככה הסיכוי שייווצר לחץ אוויר חזק שיעצור את התדלוק - יותר קטן. 

אחרי שהאקדח קופץ תוציא אותו, תאפשר לאוויר להיכנס, ותנסה לתדלק בעדינות שוב. 

שים לב כמובן שלא יישפך בנזין החוצה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבין את מה שאתה אומר..

אבל בהנחה ומדובר במיכל ספייר שלפי דעתי אמור להיות 5 ליטר איפה ה7-8 האחרים, זאת אומרת שיתן לי לתדלק לפחות 40-45 ליטר אבל האקדח קופץ לפני..

אתה רוצה להגיד שאוויר תופס 7 ליטר?

פורסם (נערך)

כשטנק הדלק מלא - אקדח התדלוק יקפוץ גם יקפוץ גם אם בחרת במילוי בזרם מילוי חלש (אחרת - דלק היה נשפך החוצה תמיד).

אא"כ - לא לזה התכוונת @Audi-T ...?

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
כשטנק הדלק מלא - אקדח התדלוק יקפוץ גם יקפוץ גם אם בחרת במילוי בזרם מילוי חלש (אחרת - דלק היה נשפך החוצה תמיד).
אא"כ - לא לזה התכוונת @Audi-T ...?
בדיוק לזה התכוונתי, מנסיון, בזרם חלש המשאבה לא תקפוץ והדלק ישפך החוצה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לפני 2 שעות, Vincent כתב:

מבין את מה שאתה אומר..

אבל בהנחה ומדובר במיכל ספייר שלפי דעתי אמור להיות 5 ליטר איפה ה7-8 האחרים, זאת אומרת שיתן לי לתדלק לפחות 40-45 ליטר אבל האקדח קופץ לפני..

אתה רוצה להגיד שאוויר תופס 7 ליטר?

אין ברכב מיכל ספייר אלא מנורת האזהרה נדלקת כאשר במיכל נשארים  7-8 ליטרים. אני לא מוצא סיבה שלא להכניס את פיית התדלוק עד הסוף בזמן התדלוק או לנסות לווסת את זרם התדלוק בדיוק כמו בכול רכב אחר שאני מכיר.

* האם התופעה מופיעה בכול תחנת דלק שאתה מתדלק בה ?

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, Audi-T כתב:

בדיוק לזה התכוונתי, מנסיון, בזרם חלש המשאבה לא תקפוץ והדלק ישפך החוצה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

הנסיון שלי הוא שונה.

אבל בהחלט יש מצב שאנחנו מתדלקים במקומות שונים ועם רכבים שונים (אולי גם אצל ספקי דלק שונים ואולי לכן הנסיון שלנו שונה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

הבעיה יכול לקרות מכמה סיבות:

1.  "קניסטר". תקול.

2.  צינורית איוורור חסומה.

* כנס למוסך לבדיקה הכוללת סריקת תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה. ייתכן שקיימת בעיה במערכת המיחזור של אדי דלק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...