Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"ציר ה-X" - פיאג'ו X9 במבחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מלהיטי המכירות איבד מעט מזוהרו, ולמרות זאת החלטנו לנסות ולהבין קצת מה סוד קסמו של אחד מקטנועי המנהלים הבולטים בישראל...

img-360-3.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כרגיל, כיף לקרוא.

אבל... :-D

לדעתי, כאשר קטנוע כבר נמצא הרבה זמן בשוק, אולי כדאי להתייחס גם לנקודת האמינות שלו.

מקריאת חוות דעת על הקטנוע במדיה, נראה לי כאילו די "התעלמתם" מהדעות השונות על הבעיות/תקלות הנפוצות שלו.

האם יש דרך לבדוק אמינות של כלי לאורך זמן?

האם השמועות על בעיות אלקטרוניות של כל הגאדג'טים המצורפים נכונות?

פורסם

באמת סיקור יפה... אני חייב לציין שבזמן האחרון אתם כותבים סיקורים מיוחדים, מענינים ויפים.

רק אם תתחילו לכתוב יותר סיקורים כי הפעם האחרונה שעשיתם מבחן הייתה ממש מזמן

פורסם
באמת סיקור יפה... אני חייב לציין שבזמן האחרון אתם כותבים סיקורים מיוחדים, מענינים ויפים.

רק אם תתחילו לכתוב יותר סיקורים כי הפעם האחרונה שעשיתם מבחן הייתה ממש מזמן

מילא היית כותב את זה לפני שבועיים... אבל רק בשבוע שעבר עלה מבחן

(ועוד ארוך במיוחד)

על ה-CBR-XX

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תאמין לי..שם גאוני למבחן...מי שחשב עליו צריך לזכות בפרס נובל ! :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מילא היית כותב את זה לפני שבועיים... אבל רק בשבוע שעבר עלה מבחן

(ועוד ארוך במיוחד)

על ה-CBR-XX

אני יודע וגם אותו קראתי

אבל לפני שני המבחנים האלו? מתי היה עוד מבחן??

אתה מבין כרובי? כאילו אני ממש נהנה לקרוא את המבחנים ובכלל את האתר, אבל היתה הפסקה של חודש בערך(אולי יותר) בין המבחן האחרון למבחן של CBR-XX

פורסם
אני יודע וגם אותו קראתי

אבל לפני שני המבחנים האלו? מתי היה עוד מבחן??

אתה מבין כרובי? כאילו אני ממש נהנה לקרוא את המבחנים ובכלל את האתר, אבל היתה הפסקה של חודש בערך(אולי יותר) בין המבחן האחרון למבחן של CBR-XX

יש תמיד עליות וירידות בקצב המבחנים, ולא תמיד זה בשליטתנו. יש גם קשר ישיר לזמינות אופנועי המבחן של היבואנים.

בכל מקרה, התקופה הקרובה לפחות, תהיה עשירה הרבה יותר במבחנים. :type:

פורסם

אבי מקווה שאתה צודק ואנהי יבדוק כל יום על איזה אופנוע הצוות המעולה של פול גז רכבו הפעם...

עשית לי את הבוקר (או צוהריים- תלוי מתי אתה קם)

• תוכן חדש...