Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, dorsht כתב:

ב-15 אלף ש"ח אפשר למצוא מכוניות יותר חדשות ולא פחות טובות.

אתה חייב משפחתית? אולי מיני או סופר מיני באות בחשבון?

ידני בא בחשבון?

תרשום מה הדרישות שלך מהרכב, מה אופי הנסיעות (יותר בעיר או יותר מחוץ לעיר, האם כולל כבישים הרריים או מרובי עליות וכו'), כמה קילומטרים אתה בערך תיסע בשנה וכו', נוכל לכוון אותך אולי לרכב טוב יותר בתקציב שלך.

לא חובה משפחתית (אנחנו זוג בלי ילדים), יותר נסיעות בעיר אבל מדי פעם נסיעות לצפון מהדרום, חובה אוטומט ואני מעריך שאסע בערך 10 אלף קילומטר בשנה.

תודה.

פורסם

יש לנסרים מספיק טובים בשוק במצב הרבה יותר טוב מזו  ואם לא,אז מאזדה 3 אם מתעקשים על משפחתית.

סופר מיני בשנתון אולי אחד יותר גבוה אם זה יהיה אוטומטי ואם ידני אז עוד 2-3 שנתונים קדימה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 2 שעות, colauti 9 כתב:

יש לנסרים מספיק טובים בשוק במצב הרבה יותר טוב מזו  ואם לא,אז מאזדה 3 אם מתעקשים על משפחתית.

סופר מיני בשנתון אולי אחד יותר גבוה אם זה יהיה אוטומטי ואם ידני אז עוד 2-3 שנתונים קדימה.

דעתך על טויוטה 2007 עם 195 אלף קילומטר?

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, yairzar כתב:

דעתך על טויוטה 2007 עם 195 אלף קילומטר?

בדוק הסטורית טיפולים (לא חייב ממורשה),שהעברת הבעלות האחרונה לא היתה בחצי שנה האחרונה (חשד לסוחר) ויותר מזה,ששם הבעלים הרשום ברישיון מתאים לת"ז של המוכר- רכבים כאלו  לא קונים מסוחרים ושיש טסט ללפחות 3-4 חודשים.

אם כל זה תקין,  חפש מוסך,שיסכים לבדוק את הרכב לפחות מבחינת מנוע/גיר/נזילות ולהגיד מה התיקונים שצריך +-

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 31 דקות, colauti 9 כתב:

בדוק הסטורית טיפולים (לא חייב ממורשה),שהעברת הבעלות האחרונה לא היתה בחצי שנה האחרונה (חשד לסוחר) ויותר מזה,ששם הבעלים הרשום ברישיון מתאים לת"ז של המוכר- רכבים כאלו  לא קונים מסוחרים ושיש טסט ללפחות 3-4 חודשים.

אם כל זה תקין,  חפש מוסך,שיסכים לבדוק את הרכב לפחות מבחינת מנוע/גיר/נזילות ולהגיד מה התיקונים שצריך +-

טסט יש לעוד 7 חודשים.

המחיר שהוא דורש הוא 14 אלף שקל , הרכב יד רביעית , האם המחיר סביר בעיניך? בהנחה שהכל תקין כמובן.

פורסם (נערך)

אני חושש מהחלודה.

בנוסף לחלק הבטיחותי שלא ברור לי,אבל על אחריותך בלבד(אני לא הייתי נכנס לזה).

לא מכיר את ה"סובלנות"' של מכוני טסטים לבעיה כזו ויש סיכוי שלא יעבור טסט.

לפני 2 שעות, yairzar כתב:

טסט יש לעוד 7 חודשים.

המחיר שהוא דורש הוא 14 אלף שקל , הרכב יד רביעית , האם המחיר סביר בעיניך? בהנחה שהכל תקין כמובן.

הרכב הזה שווה חצי מזה.

אפשר לדחוף לאנסר מהדגם החדש ואפילו מאזדה 3 מתוחה בסכום הזה בעסקה טובה.

עריכה אחרונה על ידי halperin96
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 7 שעות, yairzar כתב:

אם לומר את האמת גם אני לא ממש הבנתי את ההסבר של המוכר. 

בטפסים של הטיפולים בשנת 2017 רשום 125 אלף קילומטר ואז בטיפול שעבר בשנת 2018 רשום טיפול 30 אלף קילומטר וכן הלאה כל 15 אלף קילומטר. כאילו התחילו את הטיפולים מהתחלה. 

בקשר לחלודה, בהחלט ניתן לראות את החלודה, במנוע ראיתי ובעוד מקומות ברכב.

הוא עשה בדיקה כי הוא בעצמו קנה את הרכב לא מזמן, הוא שילם עליו 16 אלף שקל אם אני לא טועה, זה היה לפני כמה חודשים.

זה לא מסתדר עם זה שבטיפולים במוסך הרשמי הרכב הגיע עד טיפול 125,000 קילומטר ואז פתאום זה ירד ל-30,000, משהו מאוד מוזר קרה עם הרכב הזה ולכן ירדתי ממנו, למרות שבנסיעה קצרה הוא נסע בסדר גמור.

עשית נכון
שוב, הקל' אמור להישאר בהחלפת מנוע ולא לעבור איפוס 

מת על טיולי שטח

פורסם

אני חושב שעשית בשכל שויתרת על הרכב.

לאנסר חדשה עם מנוע 1.5 עדיפה על הלאנסר הקודמת.

הייתי בודק גם פורטה, i30, סיד, B3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 57 דקות, dorsht כתב:

אני חושב שעשית בשכל שויתרת על הרכב.

לאנסר חדשה עם מנוע 1.5 עדיפה על הלאנסר הקודמת.

הייתי בודק גם פורטה, i30, סיד, B3.

אכן, כנראה רכב אחרי הצפה 
המחיר שביקש לא הגיוני

מת על טיולי שטח

פורסם

הייתי מדלג על הרכב הזה.

מצטרף להמלצות לחפש לנסר מהדור החדש או מאזדה 3 גם כן מהדגמים החדשים יותר (2009+)

תוכל גם להוסיף מאזדה 6 שנת 2008+ מהצורה החדשה (קניתי ומכרתי אחת כזאת ממש מעט מעל התקציב שלך), אלו רכבים הרבה יותר מודרנים ונעימים מהלנסר קלאסיק או קורולה 2007.

עד לא מזמן הייתה לאמא שלי לנסר מהדור החדש עם נתונים סבבה ובמצב מכאני מעולה, נמכרה מתחת ל15.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

חברים, מה דעתך על סוזוקי SX4 שנת 2008? הרכב עם 180 אלף קילומטר

לפני 8 שעות, Menro כתב:

הייתי מדלג על הרכב הזה.

מצטרף להמלצות לחפש לנסר מהדור החדש או מאזדה 3 גם כן מהדגמים החדשים יותר (2009+)

תוכל גם להוסיף מאזדה 6 שנת 2008+ מהצורה החדשה (קניתי ומכרתי אחת כזאת ממש מעט מעל התקציב שלך), אלו רכבים הרבה יותר מודרנים ונעימים מהלנסר קלאסיק או קורולה 2007.

עד לא מזמן הייתה לאמא שלי לנסר מהדור החדש עם נתונים סבבה ובמצב מכאני מעולה, נמכרה מתחת ל15.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

תודה על התגובה וההצעות, אמשיך לחפש

• תוכן חדש...