Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זקוקה לעזרה והכוונה בבחירת רכב לרכישה.

השימוש היומיומי יהיה בעיקר נסיעות עירוניות אבל חשוב לי שרכב שישמש אותי בצורה מעולה גם בנסיעות בינעירוניות.

מתלבטת בין קיה פיקנטו, ניסן מיקרה ויונדאי i10

התקציב הוא עד 30,000 ש"ח

בנוסף, אשמח לדעת מה הגבול מבחינת שנת ייצור, כלומר איזה שנה נחשבת לישנה מידי שלא  ולא כדאי לרכוש..

פורסם

שנת הייצור נגזרת מהתקציב שיש לך.

בתקציב שלך אפשר לרכוש ניסאן מיקרה 2015 אולי אפילו 2016. פיקנטו ויונדאי יחייבו אותך לרדת מס' שנים.

הייתי שולק גם מיצובישי ספייסטאר מהשנים 2014-2015.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המיקרה יותר פשוטה מהיונדאי ומה-i10, אבל הרבה יותר חסכונית מהן. שאלה של סדר עדיפויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הספייס סטאר חסכונית ומרווחת מהפיקנטו והיונדאי, בסוף 2014 קיבלה תוספת אבזור נכבדת.

מבחינת נוחות הספייס נוחה מהפיקנטו, היונדאי גם נוחה עם מושבים עדיפים, סלון נעים יותר משולב שני צבעים.

היונדאי הגיע מנוע 1.25 או 1.0, הבכיר חזק יותר אם כי יקר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני מספר חודשים עזרתי לגיסתי במציאת רכב מיני.

בין היתר בדקנו את הספייסטאר. גם לקחנו אחת כזאת לנסיעת מבחן. מדובר על אקסמפלר שמור מאוד.

ההגדרה היחידה שהייתה לי זה מכונת כביסה ויסלחו לי בעלי ספייסטאר אם ישנם כאן כאלה.

רכב רועש ורוטט ברמה שלא הצלחתי לנהל שיחה עם היושבת לצידי וזה עוד נסיעה בתוך העיר.

את היונדאי אני לא מכיר. פיקנטו יש לנו אחת בעבודה שנת 2017 ומרוצים ממנה מאוד מכל הבחינות.

פורסם

לגבי הרעש בעיר, אני גר במעלות שזאת עיר הררית, אני לא נתקלתי במצב שהרעש מפריע לשיחה ברכב.

דווקא בבין עירוני מישורי הרכב שקט יותר, תודות לגיר רציף במהירות של 100 קמ״ש הסלד די נמוך ועומד על 2200 בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...