Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

מחפש רכב עם גיר אוטומטי שצריכת הדלק שלו מתקרב ל1-16

חוץ מזה שיהיה זריז ולא עגלה ככל שאפשר 

תודה מראש 

עריכה אחרונה על ידי Liort1000
פורסם

עדיפות לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שאני קשה למצוא רכב שיענה על הדרישות של זריז וחיסכוני בתקציב.

הייתי לוקח משהו באמצע, למשל מזדה 2 או סוזוקי סוויפט שנחשבות לאמינות וזריזות, בבין עירוני כ 1/14 בערך.

מזדה כדי לחפש ברמת אבזור דינמיק.

מצד שני ב25 אלף ש״ח, יש לך מיצובישי ספייס סטאר אשר תספק צריכת דלק מצוינת אך לא בדיוק רכב זריז.

כמה אתה נוסע בשנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

ממה שאני קשה למצוא רכב שיענה על הדרישות של זריז וחיסכוני בתקציב.

הייתי לוקח משהו באמצע, למשל מזדה 2 או סוזוקי סוויפט שנחשבות לאמינות וזריזות, בבין עירוני כ 1/14 בערך.

מזדה כדי לחפש ברמת אבזור דינמיק.

מצד שני ב25 אלף ש״ח, יש לך מיצובישי ספייס סטאר אשר תספק צריכת דלק מצוינת אך לא בדיוק רכב זריז.

כמה אתה נוסע בשנה?

20000 קמ

פורסם

זריז,אוטומטי וחסכוני כמו שאתה מבקש אין.

זריזות באה לרוב על חשבון חסכוניות בדלק,אלא אם אתה קונה רכב ידני עם מנוע טורבו (אבל שם עלולות להיות צרות שגרועות יותר מחיסכון בדלק).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...