Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני למעשה גם חושב שהקאמיק (או הסקאלה) הוא הרכב הטוב ביותר, אבל מכיון שהרכב מיועד להיות רכב שני לאישה ואין ילדים עדיין, אז השיקולים הם אחרים.

חשבתי שאולי לארונה ברמת fr יהיה יתרון אבזור על הרכבים האחרים.

המלצתי לו על הקאמיק אבל הם כבר לא רוצים לשנות את הבחירה בארונה, אומרים שהם לא אוהבים סקודה והם כבר עייפים מחיפושים (לפני זה חיפשו רכב משומש ואכלו חצץ).

הצעתי פורד פוקוס האצ'בק או אופל גרנדלנד, לא רוצים לשמוע, אומרים שהרכבים לא נמכרים בארץ ואין להם שוק ולא רוצים לקחת סיכון. 

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

היתרון העיקרי של הארונה הוא המחיר, היא מראש הכי זולה ובסוכנויות של סיאט גמישים בדרך כלל. אם תנוחת הישיבה חשובה היא קצת יותר גבוהה מבקאמיק. שלושת הג'יפונים הקטנים של VAG מוצלחים, לי יש ארונה FR שנרכשה ב-2018, אם הייתי באותה התלבטות היום הייתי קונה קאמיק.

פורסם
אני למעשה גם חושב שהקאמיק (או הסקאלה) הוא הרכב הטוב ביותר, אבל מכיון שהרכב מיועד להיות רכב שני לאישה ואין ילדים עדיין, אז השיקולים הם אחרים.

חשבתי שאולי לארונה ברמת fr יהיה יתרון אבזור על הרכבים האחרים.

המלצתי לו על הקאמיק אבל הם כבר לא רוצים לשנות את הבחירה בארונה, אומרים שהם לא אוהבים סקודה והם כבר עייפים מחיפושים (לפני זה חיפשו רכב משומש ואכלו חצץ).

הצעתי פורד פוקוס האצ'בק או אופל גרנדלנד, לא רוצים לשמוע, אומרים שהרכבים לא נמכרים בארץ ואין להם שוק ולא רוצים לקחת סיכון. 
תציע להם לשבת. רק לשבת ולהתרשם.

זה אולי יפתח להם את התאבון לבדוק את הקאמיק / סקאלה.

אם זה משנה, עוד מעט יש מבצע חבר בסקודה והבנתי שתהיה הנחה של 7000 ש"ח.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

היתרון העיקרי של הארונה הוא המחיר, היא מראש הכי זולה ובסוכנויות של סיאט גמישים בדרך כלל. אם תנוחת הישיבה חשובה היא קצת יותר גבוהה מבקאמיק. שלושת הג'יפונים הקטנים של VAG מוצלחים, לי יש ארונה FR שנרכשה ב-2018, אם הייתי באותה התלבטות היום הייתי קונה קאמיק.

גם אני עם ארונה FR 2018, וגם אני חושב שהיום הייתי לוקח קאמיק (קצת יותר גדול, קצת יותר טכנולוגיה, קצת יותר איכותי למגע, בקצת יותר מחיר).

• תוכן חדש...