Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תחליף למזדה 2 (2012). תקציב: 100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות לרכישת רכב מיבואן ב 100K שיחליף מזדה 2 שנת 2012 (מוכן לשקול גם יד 2, שנתון גבוה, אם יש המלצות טובות). נסיעה עירונית בעיקר (תל אביב). לא יותר מידי. אולי 5K בשנה. אוטומט. 

תודה!

פורסם (נערך)

אם  מדובר באותה קטגוריה הייתי בודק מאזדה 2 מ 0 קמ ואם רכב קטן יותר אז שברולט ספארק ונשאר עם עודף לחופשה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי בודק הונדה גאז, מרווחת מאוד, אמינה, חסכונית, פחות חזקה  מהמתחרות בעלות טורבו אך לעיר תהיה מצוינת.

אופל קורסה, נוחות נסיעה די טובה, אישית בהתחלה מושב הנהג היה לא נוח אך עם הנסיעה זה השתפר, הרכב חזק יותר, גיר נעים בעל 8 הילוכים, פחות מרווחת מההונדה.

בקרוב צריכה להגיע פיגו 208 החדשה אם לא לחוץ כדי לחכות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי i20 תכנס לך בתקציב, בקרוב תעבור החלפת דגם, כרגע מדובר על מנוע 0.9 טורבו וגיר רובוטי 7 הילוכים. אולי יכנס לך אפילו הדגם הבכיר שיתן לך קרוז קונטרול מגנזיום בקרת סטיה מנתיב ובלימה אוטונומית, מערכת הכוללת אפל קאר פליי ואנדרואיד.

לאשתי יש אחת כזאת והיא התגלתה כחסכונית (לשם שינוי), עברה רק 15K אז לא אוכל לדבר על אמינות אבל היא כן רכב נעים לנהיגה (אם כי לא זריזה כמו שהייתי מצפה) ומהווה שדרוג משמעותי מהדגם הקודם.

עוד אופציה- רנו קליאו שעכשיו בדיוק יצא דגם חדש או אופל קורסה חדשה שקיבלה חוות דעת מוצלחות מאוד במבחנים, שתי האחרונות חדשות לגמרי.

פורסם

לא יכנס לך גימיני חדש במחיר הזה אלא רק יד 2 במידה ומדובר בדגם החדש, הדגם הקודם מיושן ללא מערכות בטיחות כלל וצמא מאוד.

אני לא יודע אם תמצא יד 2 בתקציב שלך.

• תוכן חדש...