Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול עוד 1500ק"מ. זה עוד 3 שבועות ככה.

אני רוצה כבר לקנות הכול,

זה הרשימה שאני חושב שצריך.

1.פלאגים... אבל איזה? יש לי באוטו 2 עם 3 ראשים ו2 עם ראש אחד, כי אתמול החלפנו זמנית כי כמה כבר לא תפקדו טוב.

2.מסנן שמן,

3.פילטר אויר,

4.פילטר דלק.

5.שמן חדש למנוע, (אני רוצה להוציא את הישן להכניס חומר שינקה הכול ואז להכניס חדש.איזה חומר זה.?

אילו ה5 דברים בשביל הטיפול... צריך עוד משהו? האוטו עומד כרגע על 138M"M וקצת...(מגה מטר).

וכמה המחיר המשוער להכול?!.. תודה רבה.

תמיר

פורסם

לחומר לניקוי קוראים "פלאשינג", ובאוטו עם די הרבה ק"מ לא הייתי רץ לעשות פלאשינג, אלא אם יש בעיות מיוחדות.

הפלאגים הם בוש W7DSR או תואמיהם.

אתה יכול להוסיף פחית BG K44 למיכל הדלק לניקוי פיח, לא יזיק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לחומר לניקוי קוראים "פלאשינג", ובאוטו עם די הרבה ק"מ לא הייתי רץ לעשות פלאשינג, אלא אם יש בעיות מיוחדות.

הפלאגים הם בוש WR7DC או תואמיהם.

אתה יכול להוסיף פחית BG K44 למיכל הדלק לניקוי פיח, לא יזיק.לא מומלץ אם אין בעיות עלול להזיק![/QUOTE] כל חנות חלקי חילוף , באזור מגוריך תספק לך לבקשתך שמן מצתים ומסננים מקוריים, העלות זניחה, ושונה מחנות לחנות, מיותרת לפרוט , מומלף מצתי בוש בעלי 3 אלקטרודות,

לא מומלץ פלשינג, ולא מומלץ תוסף דלק( כל הדלקים בארץ מתוספים)!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בקשר לפלאשינג אני אחלוק על אמיתי ואני אמליץ עליו בחום!

במיוחד לרכב בשנתון שלך ובמיוחד אם עוד לא עשו לו...

ולגבי השימוש בו אני ממליץ פשוט לפני שאתה מחליף שמן שפוך ת'פחית לתוך המנוע ותן לו לעבוד חצי שעה אחרי זה תחליף

בקשר לדברים האחרים שהם אמרו אין לי מה להוסיף...

פורסם
מה עם שמן ברקס /גיר?
מה איתם? הם ישנם ויושנים טוב בלילה. תודה!!שמן גיר אין צורך להחליף רק לבדוק חוסר!

ושמן בלמים רק לרענן , ובמוסך בלבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב אם צביקה אומר צביקה יודע..אצלי לפני חודש בטיפול 10 שעשיתי לא החלפתי שמן גיר כי החליפו לי חודש לפני ציריות .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הפלאגים הם בוש WR7DC או תואמיהם.-ממליץ על DENSO W20EPRU#4 זולים יותר, ולדעתי איכותיים ועמידים יותר.

אתה יכול להוסיף פחית BG K44 למיכל הדלק לניקוי פיח, לא יזיק.לא מומלץ אם אין בעיות עלול להזיק-יותר יועיל מאשר יזיק לדעתי, אך בשימוש לפי הכללים דהיינו שפיכת החומר ולאחר מכן מילוי טנק מלא ולאחר 1000 ק"מ נסיעה להחליף שמן![/QUOTE] כל חנות חלקי חילוף , באזור מגוריך תספק לך לבקשתך שמן מצתים ומסננים מקוריים, העלות זניחה, ושונה מחנות לחנות, מיותרת לפרוט , מומלף מצתי בוש בעלי 3 אלקטרודות,

לא מומלץ פלשינג-ישנו סיכון להיווצרות נזילות והזעות בשימוש בפעם הראשונה ברכב בן 13 שלא עשו לו מעולם.ישנו סיכון גם ל"קריסת" המנוע עקב פריצת מעברים וכו'-למרות שאני כן עשיתי עד לאחרונה כל 10K עם החומר של STP והיצמדות טוטלית להוראות היצרן אך התחלתי כשרכבי היה בן 8 ועבר 120000 ק"מ., ולא מומלץ תוסף דלק( כל הדלקים בארץ מתוספים)!-מסכים ,אך K44 אינו נחשב "תוסף לדלק".

בברכה

צביקה

בברכה

ניצן

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

איזו גולף יש לך ועם איזה מנוע?

לגבי המצתים- גם אני בדילמה ולא יודע מה לעשות.

בספר של היינס כתוב שלמדבקה אפורה על הקויל חייבים אלקטרודה אחת ולירוקה 3 אלקטרודות.

מצד שני, בקטלוג של בוש כתוב שלג'טה עם מנוע EZ צריך WR8DC+, שלהבנתי הוא בעל אלקטרודה אחת.

מצד שלישי, באתר של לדיקו כתוב שהמצת הזה מחליף כמה סוגי מצתים אחרים, בהם גם ה-DTC שהוא להבנתי עם 3 אלקטרודות.

אז לך תדע.

• תוכן חדש...