Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה. ברשותי יונדאי אקסנט 2004 אוטומטית חמש דלתות שידעה כבר ימים יפים יותר. אומנם רק 180 אלף ק"מ וטופלה לכל אורך השנים במוסך מורשה, אבל המזגן לא עובד כבר הרבה זמן (גז בורח) ועברה כמה תאונות קלות בעבר כך שמצב הפח לא משהו. בנוסף דברים קטנים כמו צופר לא עובד וידית שבורה באחת הדלתות האחוריות. היא נוסעת נהדר ושירתה אותי המון שנים, אבל מציאה היא כנראה לא...

לפי לוי יצחק, אם לא טעיתי, המחירון שלה סביב ה-7-8 אלף אבל כמובן בלי לקחת בחשבון את כל התקלות שתיארתי למעלה. ריאלית אני לא רואה מישהו משלם עליה יותר מכמה אלפים בודדים ואולי גם זה לא? ומצד שני אני לא מעוניין להתעסק יותר מדי במכירה שלה. יש לה טסט לעוד חודשיים והייתי שמח להיפטר ממנה עד אז. מה האפשרויות שעומדות בפניי? זאת פעם ראשונה שאני מוכר/נפטר מרכב אז אין לי ניסיון בתחום.

פורסם

א. תפרסם לכל המרבה במחיר, יש המון חברה שמשלמים במזומן על רכבים מהסוג הנ"ל

ב. להוריד מהכביש ולמכור לברזל/חלקים as is

Chevrolet aveo 2006 - sold, Seat leon fr 2014- sold, abarth 500c 2015

פורסם

זה לא רכב בעייתי במיוחד. סך הכל רכב שיכול להתאים למי שמחפש רכב זול.

הבעיות העקריות הן המזגן והטסט הקצר. אבל עדיין יש מי שיקנה כזה רכב.

תרכז את הניירת של הטיפולים שיש לך (כתבת מוסך מורשה. אם הכוונה למוסך יבואן אז בקלות תקבל תיעוד מלא מהמחשב. אם לא אז תרכז מה שיש לך)

תפרסם מודעה כנה לגבי כל הפרטים. כולל הבעיות.

תפרסם בסכום סביר (5000 נניח).

ותמכור לראשון שמוכן לשלם במקום משהו הגיוני.

מה הגיוני? תלוי מי ומה מציעים תוך כמה זמן.

אבל על פניו 3000-4000 לרכב כזה זה עדיף מכלום

בתכלס זה רכב שאחרי טסט ותיקון מזגן יכול להיות פתרון לא רע למישהו עם תקציב דל.

אם אתה יכול להרשות לעצמך ויש לך איזה קרוב משפחה צעיר/סטודנט תציע לו את הרכב כפי שהוא. ואולי לסגור איתו שאם הוא מסתדר איתו ומעביר טסטס בלי תיקונים משמעותיים אז שישלם לך משהו סמלי.

בתכלס הקוריאנית הזו יכולה לתת עוד כמה שנים סבירות

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם על התשובות. יש חברות כלשהן שמתעסקות ברכבים כאלו שאני יכול לפנות אליהן או שאין לי ברירה אלא ללכת לשוק הפרטי? מוכן לשלם על זה גם פרמיה מסוימת אם זה יהפוך את המכירה לאירוע של שעה עבודה...

פורסם

תפרס ב1500 ש"ח + פחית קולה קר, תמכור ביום

תפרסם ביותר ותתעקש על עוד 1000 - 2000 ש"ח, תמצא את עצמך בעוד חודשיים עם האוטו בלי טסט מחפש גרריסט שיקח אותו בחינם תמורת הפינוי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

למכור לברזל לא כדאי לך כל עוד הרכב נוסע, תקבל 500 שקל במקרה הטוב, או "חינם והגרירה עליי" במקרה הפחות טוב.

כאלה שמפרסמים "קונה רכבים לפירוק" צריך לברור טוב טוב למצוא ביקורות באינטרנט.

יש רמאים שסוגרים איתך מחיר בטלפון, מגיעים עם גרר ו2 גורילות, ואומרים לך האוטו ככה וככה לא אמרת לי בניסיון ללחוץ עליך - אעשה לך טובה ייקח אותו ב500.

אם תגיד לו לא תודה סע לשלום, עלול לדרוש תשלום על זה שהגיע עם גרר ואתה "עבדת" עליו (שיטת מצליח, החוק לא לצידו אבל יש לו מקדם הצלחה עם הגורילות שהביא איתו).

כמובן שאפשר לנסות מגרשים ללכת לשם ולנסות למכור לבעל המגרש, אל תצפה ליותר מאות או אלפים בודדים במקרה שירצה להתעסק.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • אהבתי 1
פורסם

מגרשים לא.

תבדוק בלוח יד 2 כמה מפרסמים ותפרסם בפחות.

זה שווה כעת כפול מאשר ללא טסט

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, stum כתב:

כאלה שמפרסמים "קונה רכבים לפירוק" צריך לברור טוב טוב למצוא ביקורות באינטרנט.

יש רמאים שסוגרים איתך מחיר בטלפון, מגיעים עם גרר ו2 גורילות, ואומרים לך האוטו ככה וככה לא אמרת לי בניסיון ללחוץ עליך - אעשה לך טובה ייקח אותו ב500.

אם תגיד לו לא תודה סע לשלום, עלול לדרוש תשלום על זה שהגיע עם גרר ואתה "עבדת" עליו (שיטת מצליח, החוק לא לצידו אבל יש לו מקדם הצלחה עם הגורילות שהביא איתו).

איזה בן אדם בוגר ושפוי יתן שדבר כזה יקרה לו? מאד ספציפי אבל לא נפוץ.

לפותח השירשור: פשוט כפי שהציעו לך, פרסם אותה איך שהיא או נסה לפחות לסדר את עניין המזגן, גם אם זה דרך פירוקייה. מזגן זה דייל ברייקר באקלים כמו שלנו, גם במכוניות זולות.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם
לפני 2 שעות, Taipan כתב:

איזה בן אדם בוגר ושפוי יתן שדבר כזה יקרה לו? מאד ספציפי אבל לא נפוץ.

אולי לא בתיאור המפורט הנ"ל - אבל כמעט כל ה"קונים" הללו משלמים הרבה ממה שהם מספרים לך שישלמו בשיחת הטלפון המקדימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אתמצת לך: אל תמכור לפירוק.
פרסם ביד 2 עם פרטים מדויקים, תרשום 2500₪ ותרשום 'גמיש'. תתגמש לאיזור ה-1500₪ מינימום לדעתי, פנים מול פנים עם קונה רציני.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...