Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיטרואן c4 פיקאסו דיזל 2015

הרכב רועד במהירות מעל 95 קמ"ש )גם המרכב וגם ההגה) החלפתי צמיגים ועשיתי איזון גלגלים, החלפתי משולשים ועשיתי כיוון פרונט אבל הבעיה לא נפתרה המשכתי והחלפתי תושבת משקפיים שהיתה קרועה וגם אז הבעיה לא נפתרה, אתמול החלפתי גם את התושבת מנוע המסיבית ביותר ולאחר מכן גם במהירות של 60 קמ"ש הרכב גם רועד מה שלא היה לפני כן

נשארה התושבת האחרונה של הגיר שכנראה גם צריך להחליף אבל האם בגלל שהיא גמורה האוטו רועד במהירות נמוכה יותר מה שלא היה לפני החלפת האחרונה?

פורסם

אני נוסע בפיקאסו דיזל 2015.

מי עשה דיאגנוזה ומי החליף ? ולמה הוא לא מחזיר חלקים תקינים .

משתמע שהיו כמה החלפות שלא פתרו כלום.

כמה קמ הרכב עבר ?

האם הרעידות התחילו אחרי החלפת הצמיגים ?

חסר לסיפור מבוא .

פורסם
לפני 43 דקות, save כתב:

אני נוסע בפיקאסו דיזל 2015.

מי עשה דיאגנוזה ומי החליף ? ולמה הוא לא מחזיר חלקים תקינים .

משתמע שהיו כמה החלפות שלא פתרו כלום.

כמה קמ הרכב עבר ?

האם הרעידות התחילו אחרי החלפת הצמיגים ?

חסר לסיפור מבוא .

אני עשיתי הכל לבד

הרכב עבר 278000

והרעידות היו תמיד מאז שהרכב אצלי

פורסם

אז האוטו רעד עוד כשהיה לו מספר לבן ?

לדעתך היתה תאונה פעם בפרונט ?

השאלה מתי הוחלפו תושבות פעם קודמת . אני בטוח שהוחלפו . אין מצב שהתושבות שורדות כל כך הרבה.

פורסם
לפני 4 שעות, save כתב:

אז האוטו רעד עוד כשהיה לו מספר לבן ?

לדעתך היתה תאונה פעם בפרונט ?

השאלה מתי הוחלפו תושבות פעם קודמת . אני בטוח שהוחלפו . אין מצב שהתושבות שורדות כל כך הרבה.

לא הוחלפו אף פעם וכן היתה תאונה

פורסם

סתם ממקלדת אי אפשר באמת לפתור אבל ניחוש שלי : התושבות ירעדו בעיקר ברמזור. בכביש מהיר מה שרועד זה כנראה חוסר איזון קטנטן בחלק הקדמי.

אולי התוצאה של אותה תאונה. יכול להיות הרבה דברים. אני מעריך שאתה מסדר לבד אבל אולי עוד עין ,מהכנופייה למשל, או מוסכניק דובר צרפתית יתנו לך עזרה.

פורסם
לפני 46 דקות, save כתב:

סתם ממקלדת אי אפשר באמת לפתור אבל ניחוש שלי : התושבות ירעדו בעיקר ברמזור. בכביש מהיר מה שרועד זה כנראה חוסר איזון קטנטן בחלק הקדמי.

אולי התוצאה של אותה תאונה. יכול להיות הרבה דברים. אני מעריך שאתה מסדר לבד אבל אולי עוד עין ,מהכנופייה למשל, או מוסכניק דובר צרפתית יתנו לך עזרה.

דווקא ברמזור האוטו לא רועד בכלל.

האוטו רועד בשיוט של 95 קמ"ש ואחרי ההחלפה של התושבת הוא רועד גם בין 60-70 קמ"ש

• תוכן חדש...