Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני מברר בשביל אחי, מעבר למערכת גז לרכב...

השאלה שלי היא האם בכלל משתלם לעבור למערכת גז לרכב? ולא מהבחינה ההשוואתית בין בנזין לגז, כי שם הגז מנצח...

אלא מבחינת תחנות התדלוק בארץ - יש כאלו?

או מבחינת תפעול הרכב? האם שימוש בגז יכול לגרום לנזק למנוע?

ובכלל שאלה כללית - האם מישהו ניסה? מישהו יכול לחוות דעתו בנושא?

המידע באינטרנט קיים במיוחד מחברות מסחריות שמציגות את הנושא מן הסתם באור חיובי... ולכן אני מעוניין לשאול בצורה ניטרלית...

בנוסף, אם מישהו כן ניסה? וכן מרוצה - אשמח להמלצות להתקנה של המערכת. מי היבואן, מי המתקין, והיכן!

תודה רבה.

שיהיה בכיף!

פורסם
שלום...

אני מברר בשביל אחי, מעבר למערכת גז לרכב...

השאלה שלי היא האם בכלל משתלם לעבור למערכת גז לרכב? ולא מהבחינה ההשוואתית בין בנזין לגז, כי שם הגז מנצח...

אלא מבחינת תחנות התדלוק בארץ - יש כאלו?

או מבחינת תפעול הרכב? האם שימוש בגז יכול לגרום לנזק למנוע?

ובכלל שאלה כללית - האם מישהו ניסה? מישהו יכול לחוות דעתו בנושא?

המידע באינטרנט קיים במיוחד מחברות מסחריות שמציגות את הנושא מן הסתם באור חיובי... ולכן אני מעוניין לשאול בצורה ניטרלית...

בנוסף, אם מישהו כן ניסה? וכן מרוצה - אשמח להמלצות להתקנה של המערכת. מי היבואן, מי המתקין, והיכן!

תודה רבה.

בישראל יש תחנות לתדלוק של גז אך הן בודדות

לפי דברים שמתפרסמים הגז יותר נקי כך שהוא יותר בריא למנוע ולא יוצר משקעים, אבל לדעתי רק הזמן יעיד

אני לא מכיר מתקינים, יש כאן אנשים שמכירים.

אגב, סובארו כבר מציעה לקונים אימפרזות על גז

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הנעה על גז נקיה יותר, יעילה, ופחות מזהמת את הסביבה. אין הרבה תחנות תדלוק לגז בארץ (למען האמת אני לא יודע איפה יש בכלל).

מנסיון של חבר קנדי הוואן שלו נוסע אותו הדבר בדיוק. הוא עושה כחצי מליון ק"מ בשנה, והחסכון עדיף לפי מה שהוא אומר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

למישהו ידוע על תחנות תדלוק באיזור הדרום - איזור אשקלון\קרית גת\קרית מלאכי וצפונה...?

שיהיה בכיף!

פורסם
יש תחנת תדלוק בגז באשדוד אך איני יודע היכן בדיוק, אנסה לברר ואם אדע אכתוב.

בברכה - רפי לין :-)

אני ממש מודה לך...

שיהיה בכיף!

פורסם
יש תחנת תדלוק בגז באשדוד אך איני יודע היכן בדיוק, אנסה לברר ואם אדע אכתוב.

בברכה - רפי לין :-)

אני יודע שיש 2 בהרצליה (אחת בגלילות ואחת במוסך סובארו בהרצליה). סובארו היא היחידה שמציעה רכבים חדשים שעובדים גם על דלק וגם על גז. תקח בחשבון שזה מוסיף משקל לרכב ומקטין את התא מטען. בנוסף קיימת סכנה רצינית להתקלחות בזמן תאונה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוסיף כמה נקודות שלא ברורות לי,

*האם תצרוכת הדלק משתנה?

*איך נמדדת כמות הגאז?? בבארים ,קילוגרמים..?

*כמה עולה קילו גפ"מ?

* מה הקיבולת של המיכל ובאיזה לחץ הגאז נמצא בו??

אם למישהו יש מושג ,תודה מראש,

אשר.

• תוכן חדש...