Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לשוויץ

sk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הפעם אני נוסע מהעבודה לשוויץ

אני רוצה כל אתר אפשרי שקשור למכוניות

מוזויאנים מסלולי מרוצים וכולה...

הפעם מבטיח לא לאבד את התמונות כמו שקרה לי בטיול של גרמניה

אני נוסע בחודש הבא

"הבעסה אני עדיין בשלילה"

תודה לכל העונים

פורסם

אני הייתי ממליץ לך להיתמקד בטבע ובנופים, אחת המדינות היפות ביותר בעולם, אם לא היפה שבהן.בקשר למכוניות, אתה בטוח תהנה מכל האירופיות החדשות שיסתובבו שם בכבישים, אבל מוזיאונים ופעילויות ממוקדות בנושא רכב, בשביל זה יש רק מדינה אחת, גרמניה, לא רחוק משם :)

אם אתה רוצה אני אשמח להמליץ לך על כמה אתרים מדהימים בשוויץ (שלא קשורים למכוניות), לאיזו עיר אתה נוסע ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני לא יודע איזה עיר.

זה דרך העבודה כולל הכל "אפילו דמי כיס" :-D

מה שאני יודע שיש איזה עיר שאנחנו הולכים אליה שעל הגבול בין גרמניה לשוויץ

צור איתי קשר אם אתה יכול באימיל

[email protected]

תודה רבה

פורסם

אל תעצור את נשימתך.

שוויץ היא מדינה אנטי מוטורית.

נדמה לי שמלבד ישראל זו המדינה היחידה בה מירוצים אסורים על פי חוק (וזאת עקב תאונה שקרתה ב-F1 לפני מאתיים מליון שנה , אפילו לא בשוויץ).

פורסם
אל תעצור את נשימתך.

נדמה לי שמלבד ישראל זו המדינה היחידה בה מירוצים אסורים על פי חוק (וזאת עקב תאונה שקרתה ב-F1 לפני מאתיים מליון שנה , אפילו לא בשוויץ).

בסדר אז אני אקפוץ לגרמניה

גם כך אני בישיבות רק יום ויש לי חופש שבוע

בכל זאת אפשר שם לראות "מכוניות על" בכביש, או שגם זה אין?

פורסם

"מכוניות על" לא נפוצות שם באופן מיוחד.

מבחינה מוטורית, אתן לך את הדוגמה הבאה:

בצרפת, אם מישהו משייט ב-130 במסלול השמאלי ומאחוריו יתקרב אוטו ב-150,

יפנו עבורו את המסלול.

בשוויץ, אם מישהו משייט ב-120 במסלול השמאלי ומאחוריו יתקרב אוטו,

הוא בחיים לא יפנה את המסלול - מה, שאני ארשה לך לעבור על החוק?!?

בלי קשר, נופים עוצרי נשימה וכבישי נהיגה יש שם בלי סוף, ואפילו לא צריך להגיע עד הרי האלפים.

אגב, קבל אתר מדהים של מפת שוויץ - תוכל בקלות לגלות שם את הכבישים המתאימים :-)

http://map.search.ch/index.en.html

ואחרון חביב - גבינות קשות! אל תוותר גם אם זה יעלה לך הון תועפות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתי בתערוכת ז'נבה השנה ואני חייב לציין שברחובות שם אפשר לראות ממש הכל והרבה חוץ ממכוניות על!

פורשה יש כמו זבל! (מוכרים לפי משקל.. :lol:) אבל פרארי ראתי רק אחת ברחובות... :cry:

חוץ מזה GTI-ים מכל הסוגים וM-ים מכל הסוגים ובאמת המון ומכל הדורות!

לא נורא, לפחות בתערוכה הספקתי לראות כמה מכוניות על....

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תודה חברה

יש תמונה בראש למה שמחכה לי שם

אני גם אקפוץ לגרמניה לאיזה יום

הבעסה אני בשלילה :shock:

אז כבישים מפותלים או פתוחים לא יעזרו לי

מישהו יש לא מושג מה קורה אם תופסים אותי נוסע באוטו בלי רישיון "בשוויץ"

אולי שווה את הסיכון "כנס"

פורסם

בגרמניה ובשוויץ שורצות המון מכוניות על, מכוניות ספורט משופרות וישנות למיניהן.

יצא לי לראות כמה מכוניות עם סוס צוהל בחרטום בשוויץ, יותר מאשר בגרמניה. תתפלא - אבל דווקא באזורים השקטים רואים יותר מכוניות ספורט מאשר באזורים העירוניים והגדולים.

אם אתה רוצה לראות הרבה מכוניות, בעיקר ספורטיביות אך ישנם גם רגילות, אני ממליץ לך לבדוק אם יש "יום מסלול" בנירבורגרינג (נורדשלייפה) באחד הימים בו אתה נמצא שם. תמורת סכום זעום (טוב, לא כל כך זעום, אבל סביר בהחלט) תוכל ליסוע עם מכוניתך במסלול. תמורת צפיה אני לא יודע מה הסכום, או אם בכלל ניתן, למרות שאני מתאר לעצמי שניתן. עולות על המסלול מכוניות על רבות, החל בפרארי (נפוצות מאוד), וקלה במכוניות נדירות שתזהה מימי ילדות, אך הן חורכות אספלט כמו החדשות אם לא יותר!

לגבי תערוכות - לא ידוע לי. תבדוק תאריכים.

זיו רוזנקר

פורסם
אל תעצור את נשימתך.

נכון, אבל יש בה גם כמה וכמה פאסים עוצרי נשימה, ששווה להשכיר רכב (אם אפשר אז בגרמניה, ושיהיה רכב גרמני :smile: ) ולנסוע אליהם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כדאי לך (מאד כדאי לך) לבקר במוזיאון התעבורה ב- לוצרן. אין מילים. קח בחשבון יום שלם.

http://www.verkehrshaus.ch/home/home.htm

אתה יכול גם לבקר במוזיאון של חברת המשאיות (שכבר לא קיימת) Saurer באיזור המזרחי או לבקר (עם תיאום) את מפעלו של פריץ אגלי, ליד אגם נושאטל (בתיאום מראש), יש לו גם מוזיאון פרטי.

דרך אגב, היכן תשהה בשוויץ?

פורסם

לך על זה , BIG TIME...

הרי ידוע שהשוויצרים עם של חפפנים ומקילי ראש. נסה זאת גם בגרמניה כדי להיהנות מכל העולמות...

אח"כ מומלץ לנסוע לתאילנד והודו ולייבא סמים...:?

פורסם
אל תעצור את נשימתך.

rinspeed מכיר?

אמנם מכוניות זוועתיות לפי דעתי אבל אין ספק שהן מעידות על תשוקה מוטורית די נדירה ויוצאת דופן.

http://www.rinspeed.com/

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
תודה חברה

יש תמונה בראש למה שמחכה לי שם

שלא תעז! השוויצרים מאוד-מאוד מרובעים ונוקשים (גם) בעניינים האלה.

אגב, אני מצטרף להמלצה על מוזאון התעבורה (איך שכחתי??) - יש לי ממנו זכרונות ילדות לכל החיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...