Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט ושמו חניה משותפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין עם חנייה משותפת, איפה שלא אחנה זה יהיה סיוט.

חונה ליד אנשים, פותחים לי דלתות על הרכב ומשאירים סימנים ועיקומים

חונה ליד הגדר מול מחסן של בחור כלשהוא אבל הוא משאיר לי זבל על הרכב ומכבה לי סיגריות על הגג ומשאיר אותן עליו...

ברחוב מפחיד להחנות שלא ישרטו לי את הדלת...מה עושים עם זה? סופגים פגיעות פשוט?

פורסם

עוברים בית.

שום דבר לא יעזור.

לא תצליח לשנות התנהגות של הרבה אנשים וחוץ מזה שזה רק יעלה לך בבריאות.

פורסם

לצערי, לא אפשרי אני רק בעשור השני לחיי ומכאן אני יכול לעבור רק למקום גרוע יותר.

אני שוקל לכסות את הרכב כל פעם, האם זה באמת יעזור?

פורסם

לדעתי לא יעזור.
חפש מקום רחוק יותר להחנות. אולי במגרש פנוי בסביבה או במקום עם פחות מכוניות מרוחק מעט מהבית.
כסוי לא יעזור לך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה כיסוי לא יעזור? אם אני לךוקח את הסיכון וחונה ליד המחסן של הבחור ושם כיסוי זה לא יעזור?

פורסם

תהיה בטוח שאם הוא זורק לך זבל ומכבה סיגריות על הרכב שלך הכיסוי לא ישאר שם הרבה זמן.

פורסם

חחח אתה צודק מצד אחד, מצד שני הוא דיי לוקה בנפשו ואחד על אחד הוא אומר שלום ומחייך, לא בטוח שהוא מודע למעשים שלו.

אני משתגע למה אנשים לא מכבדים דברים של אחרים

פורסם

למה?
כי אין אכיפה והמשטרה לא עושה כלום בתירוץ שזה לא מעניין את הציבור ובטח לא מעניין את המשטרה.

פורסם
לפני 30 דקות, 1newguy כתב:

חונה ליד אנשים, פותחים לי דלתות על הרכב ומשאירים סימנים ועיקומים

חונה ליד הגדר מול מחסן של בחור כלשהוא אבל הוא משאיר לי זבל על הרכב ומכבה לי סיגריות על הגג ומשאיר אותן עליו...

איפה אתה גר שאחרי כל זה אתה מפחד לחנות ברחוב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני 51 דקות, 1newguy כתב:

ממש אין מקום כזה, כל הרחוב זה חניות פרטיות של בניינים או חניות רחוב מגעילות כאלה

מה זה חניות מגעילות? איפה אתה גר? 

פורסם

אלה חניות רחוב שהוא דיי ראשי וכל מני נערים וילדים לא הכי סבבה עוברים שם, האם ראיתי פעם ששרטו למישהו את הרכב? לא אבל זה לא אומר שזה לא קרה

פורסם
לפני כשעה, 1newguy כתב:

לצערי, לא אפשרי אני רק בעשור השני לחיי ומכאן אני יכול לעבור רק למקום גרוע יותר.

אני שוקל לכסות את הרכב כל פעם, האם זה באמת יעזור?

גרוע יותר? לפי מה שאתה מתאר, לא הייתי בונה על זה..

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
Just now, Skity כתב:

גרוע יותר? לפי מה שאתה מתאר, לא הייתי בונה על זה..

מודה שיכול להיות שקצת הקצנתי, אבל אני כן יכול להגיד ש 2 דפיקות מפתיחת דלת לפחות התווספו פלוס הסיגריה והזבל שנשאר לי על הרכב, אובד עצות לגמרי לגבי כל הסיפור המיותר הזה

• תוכן חדש...