Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW x1 xdrive 20i 2016 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני בדיקה של x1 כפי שכתוב בכותרת, אני מודע לאיכות הנסיעה הפחות טובה של הרכב אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת מאנשים שכרגע מחזיקים את הרכב (או מכירים את הרכב טוב)

חרשתי אבל לא מצאתי משהוא, האם יש בעיות מיוחדות עם הרכב?

למה לשים לב ליד הרכב?

תודה.

טסלה 3 2022

פורסם

אני יכול להגיד לך שכמעט בכל סקר אמינות בתקופה האחרונה היצרן הבווארי פגר הרבה מאחור ברשימה,

אך אם תחפש ספציפית את הדגם הזה X1, לא תמצא הרבה תלונות, כך שלי לפחות נשמע כמו דגם מוצלח מהבחינה הזו, אך עדיף שתבדוק בפורומים אירופאים לגבי זה ששם יש נוכחות הרבה יותר גדולה לרכב הזה.

פורסם

תודה, היסתכלתי בפורום בחו"ל ולא מצאתי בעיות שחוזרות.

אשמח גם לקבל חוות דעת כללית מאנשים שמחזיקים רכב כזה.

אני רואה מלא (יחסית) רכבים כאלו על הכבישים אבל אין כמאט שום מידע.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 4 שעות, motizkn כתב:

שוב קצת מקבל פחד מלקנות BMW.

מה לגבי הלקסוס NX? מודל 2015 נכנס בתקציב, אני מניח שהוא היה יותר אמין?

להערכתי, אם אתה מעוניין בקטגוריה, תעשה בשכל אם תלך על ה Audi Q3 מנוע 2000.

מוגדר כאחד הרכבים היותר אמינים של היצרן. בנוסף, מבוסס על אותה פלטפורמה כמו הטיגואן ולכן מלאי החלפים והידע גדול מאוד.

ידוע לי שמוצע כעת למכירה באוטו דיל (הדגם המפואר ביותר) סביב 115,000 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי.

פורסם

א) אודי ואמינות זה לא הולך ביחד.

ב) במה האודי יותר טובה מה NX או מה BMW X1?

בכל המבחנים שראיתי האודי נופל כי הוא מיושן לאומת המתחרים.

טסלה 3 2022

פורסם

אני נהגתי על הדגם כשנה אחרי שיצא לשוק, נהגתי על ה1.5 ליטר(קיבלתי אותו לסופש) הרכב מרגיש קצת על הצד הקשיח, אבל הוא נוח ושקט ( בעיר ומהירויות נמוכות הוא קשיח) מרווח מאחור, וכיפי לנהיגה ,תא מטען מצוין.  אני מחזיק x3 2012 מנוע 2.0 ליטר ומבחינת אמינות הוא מצויין, לא יודע אם הם חולקים את אותם המנועים והגיר, זו שאלה למומחים כבר. הרכב שלי די אמין וחוץ מחלון בגג שדרש תיקון יקר, לא נתקלנו בקילקולים כל שהם,  מטיפול לטיפול וטקסט שנתי שמעולם לא איכזב. מה שכן הצמיגים (ללא תקר) יקרים להחריד , כ900 שח לצמיג. אני יש לי נסיון מצוין עם במוו וזו הבמוו ה3 שלי.  מנוע ה2.0 ליטר חזק ואמין ללא בעיות מיוחדות, הרבה יותר אמין מהאודי ושות.

פורסם

מעולה, תודה.

אבל אני חושב שה X3 שונה באופן מהותי מה X1, ה X1 מבוסס על המיני בכלל (למרות שאני לא בטוח שהמנוע לא שייך לבמוו).

הייתי שמח לקנות X3 אבל חלק מהדרישה שהצבתי לעצמי היא לא לרדת מתחת לשנת 2015 ובתקציב שלי אני אולי מגרד 2014.

טסלה 3 2022

פורסם
בתאריך 12.3.2020 בשעה 16:15, motizkn כתב:

א) אודי ואמינות זה לא הולך ביחד.

ב) במה האודי יותר טובה מה NX או מה BMW X1?

בכל המבחנים שראיתי האודי נופל כי הוא מיושן לאומת המתחרים.

א) מה? אתה יודע שהדגם הזה הוכרז ב Consumer Reports כ Small Premium SUV האמין ביותר לשנת 2016?

ב) גילוי נאות: הייתי עובד של הקבוצה ועדיין עובד איתם, אבל לדעתי במכלול שיקולי האמינות+ביצועים+שכלולים הוא נותן את התמורה הטובה ביותר

פורסם

תחפש NX, יותר טוב מהX1 מכל בחינה,  במיוחד אמינות ושוק מטורף.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

היסתכלתי על ה NX והשוק יותר מידי מטורף, אנשים מבקשים 10-20 אלף מעל המחירון.

לא שמשהוא קונה מהם, אבל הם מבקשים.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 36 דקות, motizkn כתב:

היסתכלתי על ה NX והשוק יותר מידי מטורף, אנשים מבקשים 10-20 אלף מעל המחירון.

לא שמשהוא קונה מהם, אבל הם מבקשים.

מנסיון אנשים משלמים על NX מעל המחירון, גם אחי וגם חבר טוב קנו מעל המחירון וגם ימכרו מעל המחירון, את הNX שלי נתתי לאבי והוא משתגע מזה שלפחות פעם בשבוע מישהו עוצר אותו ושואל אם רוצה למכור.

• מעניין 1

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אופציה מצוינת הNX, ממה שזכור לי הוא צפוף בשורה השנייה קצת, ונסיעתו קופצנית... אבל היה מזמן ולא זוכר לעומת הX1.

גם הX1 קשיח קצת, רק לא זוכר מי יותר.

פורסם

מאד לא התלהבתי מהנהיגה/נסיעה של הלקסוס,לא ברמה הגבוהה של הסגמנט ולא מעניין בכלל כמה הוא מקבל כמשומש,אני צריך להנות מהרכב ,לא זה שאני מוכר לו את הרכב..

• תוכן חדש...