Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שאל אותי על זה ולא ממש ידעתי להגיד לו אם אפשר או לא,

ההגיון שלי אומר שמה שמתאים לרכב לא בהכרח יתאים לבית השאלה שלי אם סאב (בתיבה) שבמקור מיועד לרכב יתן אפקט דומה שהוא מחובר למגבר ביתי.

תודה לעונים

פורסם

להבדיל ממגבר רכב, רוב המגברים (רסיברים) המיועדים לקולנוע ביתי יודעים לעבוד עם סאב אקטיבי - ז"א, סאב וופר משולב במגבר פנימי. סאב וופר לרכב לא מוגבר, ולכן דורש יציאה מוגברת - מה שבד"כ לא קיים ברסיבר ביתי.

פורסם

סאב וופר לבית-בעל הגברה פנימית ואפשרות חיתוך פאזה ניקרא "אקטיבי".אינו תלוי במגבר חיצוני מקבל אות כניסה במבוא ממקור שמע ומגביר אותה במוצא באמצעות ההגברה הפנימית. סאב בייתי היתנגדותו אינה 4 אוהם.

סאב וופר לרכב-סאב שבדרך כלל מקבל הגברה ממקור חיצוני נוסף.[יש בזוקות עם הגברה פנימית] ומקור זה כבר בעל החיתוכים והכיוונים. ניקרא סאב "פאסיבי" היתנגדותו 4 אוהם. מתחבר בדרך כלל למגבר דרך גישור של 2 ערוצים . או ממונובלוק הבנוי במיוחד לכך.

אם למשל תיקח סאב של רכב ותחבר אותו לאחת היציאות של המגבר הבייתי שלך [רסיבר שאגב לרוב בנויים לעבוד מ8 אוהם] אתה לא תגיע לתוצאות של"סאב אמיתי" כיוון שהיציאות הגברה הרגילות ברסיבר לא בנויות לחיתוכים הללו . [באופן כללי ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם יש רסיבר 5.1 שיודע לעבוד בערוץ מונו שלו ב4 אוהם אז אין בעיה. אם זה סאב של 8 אוהם, אין בעיה גם כן.

רמקול זה רמקול, לא משנה מאיפה הוא בא, כל עוד הדרישות החשמליות תואמות

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...