Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גסטי 1200 ויש לי בעיה של נפילות סלד פתאומיות מ 1100 ל300 בלי סיבה הייתי כבר 4 פעמיים במוסך מורשה של סובארו (אוטו דן) והם לא מצליחים לפתור לי את הבעיה כבר בוצע שיפוץ קרבורטור שיפוץ מפלג (גם קבל וגם פלטינות) כל פעם הם משחקים לי עם הדיסטריביוטר "מסדרים" את זה אני נוסע לפעמים שבועים לפעמים יום אחד כאשר פתאום באה נפילה דרסטית בסלד ואחרי הנפילה או שאי אפשר לנסוע בכלל או שאפשר לנסוע אבל תוך כדי לחיצה על הגז כל הזמן ברמזורים שלא ידמים

מה אני עושה תעזרו לי כבר אין לי כסף לתיקונים :?

פורסם

מתי זה קורה? כשהאוטו חם או קר או שכל הזמן?

מתי החלפת פילטר דלק?

נסה לשחק עם הדיסטרביוטור. תראה האם הוא זז "חופשי"...

יכול להיות שזה איזה מיסב שנישחק...

אם זה קורה לך תמיד, בלי שום קשר למצב האוטו, יכול להיות שיש לך ליכלוך בקרבורטור...

לרוב בעיות כאילו קורות כאשר יש איזה חלקיק של ליכלוך בקרבורטור...

מה קורה כשהאוטו "נחנק"? מה קורה אם אתה לוחץ גז עד הסוף או מפמפם?

אם זה קורה כשאתה לוחץ על הברקס? (אולי בעיה בוואקום)

נסה אולי לנסוע (בכביש ריק ולא עמוס!) לשים את האוטו בניוטרל וללחוץ על הברקס, שים לב מה קורה למנוע. כמו כן נסה לראות מה קורה אם אתה משלב להילוך (הנכון!!!) כאשר האוטו מגמגם עוזב את הקלאטצ' ולוחץ גז. מה קורה אז....

נסה את זה כמה פעמים, נבה להעזר באיזו חתיכת נייר ועיפרון לרשום את הכל (את התוצאות) שלא תתבלבל...

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אחי/קרוב משפחתי, זה קורה תמיד פילטר דלק חדש אפילו עשיתי ניקוי למיכל דלק קרבורטור אחרי שיפוץ ואין "משחק במפלג" תגיד לי אם זה יכול להיות המשאבת דלק החשמלית שיש לג"סטי?

פורסם
אחי/קרוב משפחתי, זה קורה תמיד פילטר דלק חדש אפילו עשיתי ניקוי למיכל דלק קרבורטור אחרי שיפוץ ואין "משחק במפלג" תגיד לי אם זה יכול להיות המשאבת דלק החשמלית שיש לג"סטי?

אולי... יכול להיות שהיא "מזייפת"...

נסה את מה שאמרתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...