Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שפתחתי בפורום הנכון.

אחותי הקטנה עשתה רילוקיישן לחו"ל לצורכי לימודים ועתידה לבקר בארץ. לפיכך, אבא שלי מעוניין לשכור עבורה רכב למשך כשבוע-שבועיים.

אין לי ניסיון ולכן אשמח להמלצה על חברה סבבה יחסית באזור חיפה והסביבה וכן לטיפים לעניין השכירות.

בתודה מראש,

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כמה טיפים:

רוב החברות אותו הדבר פלוס מינוס, זה יותר פונקציה של מה מתאים מבחינת מיקום ומחיר.

שים לב שהיא צריכה כרטיס אשראי על שמה עם מסגרת מספקת לחסימה.

גיל הנהג (יש עלות נוספת לנהג צעיר).

ביטוחים נוספים (כמו ביטול השתתפות עצמית) יעלו את מחיר ההשכרה אבל מבטיחים ראש שקט.

אם אפשר, להמנע מכביש 6. הם גובים דמי טיפול גבוהים על הנסיעות.

יש חברות שגובות תשלום מראש, אם אפשר להמנע, עדיף כי אז לא צריך לחכות לכסף במקרה של ביטול.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מניסיוני באזור חיפה פרי הכי זולים וגם נותנים שירות טוב, לקחתי מהם רכב כמה פעמים והכל היה בסדר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אם אפשר, להמנע מכביש 6. הם גובים דמי טיפול גבוהים על הנסיעות.

אין צורך להמנע.

אפשר לעשות מנוי, ולאחר החזרת הרכב להסיר את הרכב מהמנוי.

פורסם

אני השכרתי כמה פעמים מקל-אוטו, לא היו בעיות (אם כי זה לא אומר כלום, כי ספק שירות נמדד דווקא כשיש בעיה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...