Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Vanta Black. זהו שמו של הצבע השחור החדש של במו, שפותח במעבדות בבריטניה. הצבע החדש מכיל גרגרי פחמן, ולמעשה בולע את האור ויוצר צבע שחור יותר מצבע שחור. הצבע החדש גורם למראה של הX6 להישבר ולהיראות כמעט דו מימדי מזוויות מסויימות.

מאחר והצבע בולע כמעט את כל האור, הוא מתחמם יחסית לצבעים אחרים - לא ידוע אם. במידה שתפריע לנהגים

להמשך קריאה, באתר של במו:

https://www.bmw.com/en/design/the-bmw-X6-vantablack-car.amp.html

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ראיתי את הרכב ואת הצבע בתערוכת פרנקפורט השנה

מזעזע, לא יפה , כאיל הלבישו את הרכב בד קטיפה שחור ..

פורסם

הבעיה בצבע הזה (לדעתי) היא שבגלל שהוא בולע כל כך הרבה אור, קווי המתאר של עצמים שמכוסים בו פשוט נעלמים (חפשו Vanta Black בגוגל תמונות ותראו) ולכן כל רכב-כמה שלא יפה-יהפוך למסה שחורה חסרת כל חן.

הבעיה ה(אולי) בטיחותית בעניין-כל רכב בצבע אחר מחזיר איזשהו הבזק כשמאירים עליו בכביש, כלומר הוא בעצם עוזר לנהגים אחרים לראות אותו טוב יותר בצורה פאסיבית בלילה, ברכב מצופה וונטה בלאק זה לא יקרה (אני יודע שבשביל זה יש פנסים, אבל מי כמונו יודע שהרבה אנשים שוכחים להדליק אורות בלילה או מקרה של רכב חונה ברחוב חשוך) וזה קצת מלחיץ אותי באופן אישי.

אולי וכנראה שניתן לפתור את הבעיות האלו אבל עדיין יישב לי בראש כל עוד לא אראה התייחסות לעניין.

פורסם

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...