Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 pure white

Alonreuven
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לקבל חוות דעת על מאזדה 2(הדור השני שנת 2017) מבחינת צריכת דלק נוחות,אבזור,מדובר בעיקר בנסיעה בינעירונית ללא פפקים אבל הרבה עליות.

האוטו יסחוב כראוי או שכדאי לקחת רכב עם מנוע טורבו?

פורסם

מניסיון של כמה נסיעות ברכב (רמת גימור דיינמיק), הרכב זז מהר, בטח במצב ספורט, בזכות השילוב של רכב קטן, מנוע 1.5 ליטר ותיבה אוטו' קלאסית בעלת 6 הילוכים. ממש לא הייתי דואג מבעיות סחיבה בקסטל. בעיה שכן קיימת היא צפיפות במושב האחורי אבל זה כבר תלוי בצרכים שלך.

פורסם

כל הנסיעות שלי הן לבד,מקסימום עוד אחד איתי כך שהמרווח במושב אחורי לא כל כך מטריד אותי.

מה לגבי צריכת הדלק?

זה הדבר היחידי שכרגע מטריד בקניית הרכב

פורסם

יש לי שנתון 2015 דמיו 4 דלתות מחוץ לעיר בעיקר 1-16 (6.2)

ולא ידעתי שהם נמכרות מהר ומעלה מחירון .

אולי אשמח למכור את שלי אם ככה

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

לדמיו הביקוש יותר נמוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שיט באסה יש יותר תא מטען

אבל המחירון שלה קצת יותר גבוהה

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
כל הנסיעות שלי הן לבד,מקסימום עוד אחד איתי כך שהמרווח במושב אחורי לא כל כך מטריד אותי.

מה לגבי צריכת הדלק?

זה הדבר היחידי שכרגע מטריד בקניית הרכב

לאישתי Pure White והיא מאוד-מאוד-מאוד מרוצה וגם אני, בפעמים שאני לוקח לה את הרכב לסידורים עירוניים.

בעניין צריכת הדלק - אני עוקב מספטמבר 2016 אחרי כל התדלוקים ע"י אפליקציה ייעודית והממוצע בעיר הוא כ-11 קמ"ל, לעומת זאת בנסיעה בין-עירונית מגיעים לכ-15 קמ"ל, אבל חייב לציין שלא היא ולא אני ממש עדינים עם דוושת הגז.

מעבר לכך, הנוחות היא בינונית. המזדה די קשיחה בעיר אבל ככל שהמהירות עולה ההרגשה משתפרת ואין ספק - לפחות לנו - שהניהוג מרוויח מכך. כיף לנהוג ב-2, באמת תענוג.

עד היום חווינו אמינות מופתית, המזדה ביקרה במוסך לצורך טיפולים שוטפים בלבד. אין שום קרקושים ושום רעשים, הכל מרגיש מוצק ועמיד. מושבי העור לא קיבלו סדקים או קפלים למרות 3+ השנים שבעברם.

האמת שאין לי משהו רע לומר על ה-2... ובכחול שלנו היא נראית לדעתי מצויין שזה סתם בונוס חביב.

mazda2.jpg

The older you get, the better you used to be

פורסם

מניסיון שלי עם קצת יותר משלוש שנים עם הרכב ממוצע צריכת דלק

1/13 כאשר הנסיעות הם בעיקר בין-עירוני עם פקקים בחלק מהדרך.

חוץ מזה הרכב די אמין

בניגוד למגיב מעלי היו לי כמה תקלות:

החלפת פנסי חזית עקב עכירות (באחריות),

החלפת משאבת מים למתזים של הוישרים (באחריות)

חוץ מזה יש את עניין הרעידות כאשר הרכב עומד ברמזור במצב "D" (כאשר המזגן לא עובד)

בעייה שדווחה פה על ידי עוד כמה בעלי מאזדה 2. לדברי המוסך ככה זה האוטו ואין פתרון.

בגדול הרכב אמין וטוב, לא נראה לי שיהיה לו קשה לסחוב בעליות.

בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם (נערך)
חוץ מזה יש את עניין הרעידות כאשר הרכב עומד ברמזור במצב "D" (כאשר המזגן לא עובד)

בעייה שדווחה פה על ידי עוד כמה בעלי מאזדה 2. לדברי המוסך ככה זה האוטו ואין פתרון.

בגדול הרכב אמין וטוב, לא נראה לי שיהיה לו קשה לסחוב בעליות.

נראה שזה פשוט מאפיין את הסקאיאקטיבים. גם השלוש שלי רועדת כשמשולבת לדרייב/רוורס ברמה שלא תבייש רכב תלת-צילינדרי ב 1/3 מחיר. עוצמת הרעידות משתנה לסירוגין, אך אין ספק שהן תמיד שם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

שכרתי אחת כזו ברמת הגימור הבסיסית מזה שבועיים ובתור אחד שעבר מאיביזה אני מופתע לטובה מהנוחות בעיר ונסיעה די חלקה.. מנגד המנוע נורא רועש בהאצות לעומת מנוע טורבו וכפי שאמרו מעליי הרכב רועד בצורה מעצבנת בעמידה d. יש לציין שקרעתי את הרכב והפתיע אותי ממש לטובה בצריכת הדלק.

פורסם

ולאחר כל מה שנכתב פה,עדיין הייתם ממליצים על האוטו או שהייתם הולכים על סיאט איביזה?

והאם מישהו מכיר וממליץ על הטרייד אין הרשמי של דלק מוטורוס?(נקרא גם טופ טרייד)

פורסם (נערך)

אז סוף סוף, אחרי 3 חודשים של חיפוש - הצלחתי לדוג PUREWHITE לבת הזוג.

יד ראשונה ללא תאונות מתחילת 2018 עם בערך 25,000 ק"מ.

שולם מחירון מחירון בסיס "בלבד" בגלל שהרכב דרש אגרת רישוי וטיפול 24 חודשים.

הרכב נלקח לבדיקה במוסך שי לי באור יהודה וגם נשאר שם לטיפול 24 חודשים, החלפה של כמה שטויות באחריות (בלאי לא סביר של כמה דברים) והתקנה של Apple CarPlay\Android-Auto. היום אספנו את הרכב וסה"כ אני חושב שמדובר ברכב מוצלח מאוד. יש הרגשת פרימיום נחמדה מאוד שלא מאפיינת סופר מיני במחירים האלו. הרכב גם דינאמית עדיף בהרבה על ה C3 שאותו החליף.

אכזבה אחת שגילינו, אם כי מדובר לגמרי בטעות שלנו - אין כניסה ללא מפתח (אבל כן יש הנעה ללא מפתח :shock:). לא ברור לי למה היבואן התקמצן על פיצ'ר נחמד שכזה ברמת גימור הכי גבוהה...

עריכה:

לאחר בדיקה מעמיקה יותר מסתבר שהפיצ'ר הזה פשוט לא קיים ברמת היצרן לדגם הזה... לא אשמת היבואן.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • תוכן חדש...