Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2014-2015 או לאון 2015-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתב בעברית את המילה match ובקצרה, המאזדה לא תרגיש לך לדבריו ״מטוס״ כמו הלאון, אפילו ביחס לגרסה החלשה של הלאון וזה בגלל שהמנוע שלה הוא ללא טורבו והרכב מגיע עם תיבה פלנטרית לא רעה אבל לא זריזה כמו ה DSG.

אני לא יודע אם אמינות היא פקטור חשוב בשבילך אבל הרבה יאמרו שזה מחיר ששווה לשלם בשביל האמינות העדיפה בהרבה שיש למאזדה על פני הלאון, מה גם שהיא אומנם לא תרגיש לך כמו מטוס אבל חלשה היא לא וגם, יש לה עדיפות על הלאון בכל האספקט של הדינמיות וההתנהגות, שלדעתי יש לזה פקטור גבוה יותר בהנאה מנהיגה מאשר כוח מתפרץ אבל כל אחד והעדפותיו.

אתה צריך לעשות נסיעת מבחן במאזדה, רק ככה תדע אם המנוע והגיר מספיק טובים עבורך.

אם הכוח יהיה לך סבבה ואתה תהנה מהנסיעה אז לדעתי לך עליה בלב שלם, אם לא אז לך על הלאון כי בסופו של דבר אתה צריך לקחת את הרכב שיותר עושה לך את זה כשהפרמטר שמניע אותך בתהליך זה בעיקר כוח והנאה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
כתב בעברית את המילה match ובקצרה, המאזדה לא תרגיש לך לדבריו ״מטוס״ כמו הלאון, אפילו ביחס לגרסה החלשה של הלאון וזה בגלל שהמנוע שלה הוא ללא טורבו והרכב מגיע עם תיבה פלנטרית לא רעה אבל לא זריזה כמו ה DSG.

אני לא יודע אם אמינות היא פקטור חשוב בשבילך אבל הרבה יאמרו שזה מחיר ששווה לשלם בשביל האמינות העדיפה בהרבה שיש למאזדה על פני הלאון, מה גם שהיא אומנם לא תרגיש לך כמו מטוס אבל חלשה היא לא וגם, יש לה עדיפות על הלאון בכל האספקט של הדינמיות וההתנהגות, שלדעתי יש לזה פקטור גבוה יותר בהנאה מנהיגה מאשר כוח מתפרץ אבל כל אחד והעדפותיו.

אתה צריך לעשות נסיעת מבחן במאזדה, רק ככה תדע אם המנוע והגיר מספיק טובים עבורך.

אם הכוח יהיה לך סבבה ואתה תהנה מהנסיעה אז לדעתי לך עליה בלב שלם, אם לא אז לך על הלאון כי בסופו של דבר אתה צריך לקחת את הרכב שיותר עושה לך את זה כשהפרמטר שמניע אותך בתהליך זה בעיקר כוח והנאה.

כן אבדוק אפילו שלעומת i20 שיש לי עכשו 1.4 אטמוספרי אני אמור להרגיש הבדל משמעותי אני חושב :lol:

פורסם

לעומת i20 1.4 המאזדה תרגיש שיפור משמעותי ללא ספק, זה רכב יותר טוב בכל המובנים, גם בנושא הביצועים (וכמה שזכור לי גם בצריכת דלק), אך גם בפרמטרים אחרים כמו בטיחות ואבזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...