Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: דייהטסו שרייד 93 16V 1300 קרב'

ב3-4 ימים האחרונים, החלו אצלי רעידות מאוד מעצבנות בסרק, פעם זה היה קורה רק בהתנעה, והיה מסתדר עם צ'וק

היום זה קורה גם שהאוטו חם (אפילו אחרי נסיעה ארוכה בעיר וכו) והאוטו פשוט רועד, ואם אני לוחץ קצת גז אז הוא נהיה שקט ורגוע, כאילו שצריך להעלות קצת את הטורים בסרק, אין לי שעון טורים כך שאינני יודע על כמה הם עומדים ..

וזה התחיל בצורה פתאומית..

אשמח להצעות

פורסם

קבל הצעה צור קשר בה.פ ו/או בטלפון הרשום בפרופיל נ.ב-האם השרייד אוטומטי ?!

בברכה

צביקה קרבורטורים

נתניה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב כמובן ידני , פלאגים הוחלפו לא מזמן (בערך 3 שבועות לפני שזה התחיל) חוטי הצתה נראים תקינים ואפילו דיי חדשים..

לדעתי משהו בכיון הצתה, איפה אפשר ללכת לכיון ?

פורסם

לכיוון הה.פ / טלפון שלי!

אין קשר לכוון הצתה!

מה זה חוטי הצתה,נראים תקינים,ומה זה די חדשים?!

בברכה

צביקה

פורסם

הוא תיאר מצב ועל פיו אנשים מצעים פיטרונות מהידע האישי ו/או מהנסיון. ברכב שלי היו בדיוק אותם הסימפטומים וגם אני חשבתי שהטורים נמוכים מדי וכבר שקלתי להיכנס למכון קרבורטורים. פעם אחת היה לי המון זמן חופשי בעבודה, אז ניצלתי אותו לבדיקת הרכב. זחלתי מתחת למנוע ושמתי לב שאחת התושבות לא תקינה, הגומייה ממש היתפוררה וברזל נגע בברזל. הלכתי למוסך, הוחלפה התושבת וכל הרעידות נעלמו.

לפעמים, כשהתושבות לא תקינות, הויברציות של המנוע מועברות לכל הרכב וזה נותן תחושה כאילו הטורים נמוכים מדי והרכב מגמגם.

אני לא אומר שיש לו בעיה בתושבות. אני פשוט מציע שיבדוק ויזואלית את תקינות התושבות לפני שיתחיל להוציא כספים על ניקוי וכיוון הקרבורטור.

דימה

פורסם

ייתכן ותושבות המנוע גורמות לחלק מהרעידות בסרק. אבל ללא ספק יש צורך בניקוי/כיוון הקרבורטור ואולי אף כיוון הצתה אחרי הטיפול בקרבורטור.

לחבר שלי יש שרייד כזו ידנית. אותה הבעייה בדיוק. בעייה די מעצבנת. פרקנו לו את הקרבורטור בעזרתו האדיבה של איש הקרבורטורים המעולה מהרצליה..... הקרבורטור עבר ניקוי יסודי וכיוון לאחר הרכבה. וראה זה פלא - אין יותר רעידות. כיוון הצתה שנעשה מאוחר יותר שיפר את התוצאה.

ללא ספק ניקוי וכיוון הקרבורטור זול יותר ויעיל יותר מאשר ללכת לכיוון תושבות המנוע שוודאי כבר לא חדשות ובטוח שזקוקות להחלפה. היתרון הנוסף שבניקוי וכיוון הקרבורטור הוא בצריכת הדלק המשופרת, שתכסה את עלות הניקוי במהירה.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לאורן אחרי התגובה של רנזי, אין לי מה להוסיף!

תושבות מנוע לא נקראות מהיום למחר, בעיה במערכת הסרק בקרבורטור, שגורמת לרעידה מעצבנת בסרק כן!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, שאלה לי אליך.

מה קורה אם רעידות דומות מופיעות גם ברכב הזרקה ? הרעידות הן כאילו האוטו קופץ לעיתים כל כמה שניות וחוזר לעבוד באופן תקין. מה היית מציע לעשות ? האם זה קשור להזרקה או למשהו אחר ?

ושאלה נוספת - האם אתה מטפל גם במערכות הזרקה או רק בקרבורטורים ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
גם לך יש את הבעיה הזו ?
רנזי ותומר בידקו חשד לחוטי הצתה ,יבשים שעבר זמנם ויש להחליפם עקב פריצת ניצוץ בעומס!

• תוכן חדש...