Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לפני רכישת רכב יד שניה מדובר בפאסאט שנת 2000 מנוע 1.8 ליטר

מדובר על הדגם עם ה-20 שסתומים

רציתי לדעת איך הצירכת דלק של הרכב הזה??

האם הטיפולים יקרים כלומר האחזקה שלו יקרה ??

והאם הרכב הזה אמין או שאני אבלה איתו במוסכים כי לזה אין לי ממש זמן כוח וכסף

מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם

נ.ב.

אני מחליף את המאזדה שיש לי כרגע שהיא מאזדה 626 שנת 2000 גם מנוע 2000

אני פשוט רוצה לעלות ברמה אני לא יכול לסבול יפניות לא נהנה מהנסיעה

תודה מראש

לירן

פורסם

לי יש אוודי אם אותו מנוע וגיר ידני ותכלס הרכב הוא כמעט אותו דבר (אותה חברה = אותם חלקים)

צריכת הדלק היא 1/8 בעיר

הרכב באופן כללי אמין ואין בו תקלות מיוחדות האמת היא שחוץ מטיפולים רגילים כמעט ואין לרכב בעיות אחרות

הבעיה היא שאם חס וחלילה יש לך תקלה ברכב אתה תשלם ביוקר ולרוב תהיה חייב לטפל במוסך מרכזי כי קשה להשיג לרכבים הללו חלקים תחליפיים, בנוסף לזה הביטוח דיי גבוה

והחשוב מכל אני לא יודע מאיזה איזור אתה בארץ אבל בירושלים אין מוסך אחד שיודע לטפל ברכב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אינני יודע לגבי 1.8

לגבי מנוע 2000 שיש לאשתי, צריכת הדלק היא 1:10 בעיר ומחוץ לעיר ביחד.

לגבי חלקים, לא כל כך יקרים (בכל אופן בהשוואה לרכבים אחרים), וכן ניתן למצוא תחליפיים ולא כפי שכתב מיכאל.

הרכב כעת למכירה, פרטים בחתימה למטה.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מניסיון הפאסאט 1.8 (לא טורבו) אוטומט נחשב לדגם פחות מוצלח ממשפחת הפאסאטים. אותו סיפור היה עם הדגם של הגולף 1.8 שהיבוא שלו הופסק משום אותן בעיות בתיבת ההילוכים האוטומטית ורעש ושאון רב בנסיעה מעל 110 קמ"ש.

שים לב המנוע 1.8 מוצלח למדי ומפיק 125 כ"ס ומומנט נאה אולם כאמור משהו התפקשש בפאסאטים לעומת האחות הבכירה האודי ולכן הוחלט בצ'מפיון להפסיק את יבוא ה- 1.8 (שיובא בין השנים 1998-2000 בלבד) ולהתחיל ולייבא את המנוע העגלתי הנחות טכנולוגית 2000 סמ"ק 115 כ"ס שמלווה את הפאסטים עד היום בישראל.

נ.ב. כן יכולה להיות קניה מוצלחת 1.8 עם תיבת הילוכים ידנית.

בהצלחה

פורסם

לפי מה שאתם אומרים אז האוודי והפאסאט או הגולף אותו רכב

ואני מסכים

אבל למה מנוע ה-1.8 טוב לאוודי ודרך אגב גם לסיאט

ולגולף ופאסאט לא?

פורסם
אינני יודע לגבי 1.8

לגבי חלקים, לא כל כך יקרים (בכל אופן בהשוואה לרכבים אחרים), וכן ניתן למצוא תחליפיים ולא כפי שכתב מיכאל.

קודם כל החלפים יותר יקרים מהרבה חברות אחרות (סיטרואן פיגו' למשל) וייתכן שאפשר יהיה למצוא חלפים תחליפיים אבל זה יהיה יותר קשה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

והחשוב מכל אני לא יודע מאיזה איזור אתה בארץ אבל בירושלים אין מוסך אחד שיודע לטפל ברכב

נסה את מוסך ק.ש בגבעת שאול. אני מכיר כמה בעלי פולקסווגנים שמאוד מרוצים שם, אני מניח שכך יהיה גם עם אאודי.

אותו סיפור היה עם הדגם של הגולף 1.8 שהיבוא שלו הופסק משום אותן בעיות בתיבת ההילוכים האוטומטית ורעש ושאון רב בנסיעה מעל 110 קמ"ש.

ייבוא ה-1.8 ליטר הופסק לאחר שפולקסווגן הפסיקה את ייצור הגולף עם המנוע הזה ועברה ל-2 ליטר החלש יותר, אך הזול יותר. הוצאת ה-1.8 ליטר החזק מהליין של הגולף נבעה גם מרצון לשמור אותו לאאודי A3 כדי לחזק אותה. מאוחר יותר הוא הופיע גם בסיאט לאון וטולדו.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של פאסאט 1.9 T.D.I אינני ממליץ לך כלל להתקרב לרכב זה.

א.) אחזקה יקרה ביותר

ב.) סובל ממחלות שונות במע' החשמל שחלקן לא באו על פתרונן במסגרת האחריות ואלו שכן, שבו וצצו פעמים אין ספור אח"כ

ג.) ציריות בעיתיות, נוטות לבלאי גבוה מאוד.

כל הבעיות הללו נכונות לכלל דגמי הפאסאט השונים זאת אני יודע מחברים קרובים בעלי פאסאט בנזין, ממליץ לך בחום למצוא אלטרנטיבה אחרת.

נ.ב ל - V.W - AUDI , דגמים נוספים מוצלחים בהרבה מהפסאט דוגמת ה - BORA, עפ"י שאינה נכללת בק' הפסאט היא מכונית מצוינת כמוה גם הפולו וכלל דגמי האאודי שהינם מוצלחים ביותר, מבחינה זו הפסאט הינה חריגה.

פורסם

לי דווקא יש ניסיון לא רע עם פאסאט TDI, היתה אצלנו 7 שנים, נקנתה חדשה ב97. בהתחלה היו לה מעט תקלות, ממיר (הוחלף באחריות) ועוד איזה 2-3 דברים קטנים. אח"כ לא היתה אפילו תקלה אחת במשך 3-4 שנים עד שהרכב נמכר. מה שכן, הק"מ היה נמוך מאוד יחסית לדיזל.

גיא

פורסם
נסה את מוסך ק.ש בגבעת שאול. אני מכיר כמה בעלי פולקסווגנים שמאוד מרוצים שם, אני מניח שכך יהיה גם עם אאודי.

או ואבוי זה המקום האחרון שהייתי ממליץ להכנס אליו אחרי כל הסבל שעברתי שם

ואני יכול להביא לך גם כמה בעלי פולקסוואגנים ואודי שממש לא מרוצים ממנו

• תוכן חדש...