Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כמה דברים שעדיין אנשים "תקועים" בהם.

ואני רושם מניסיוני האישי.

אצלי יש כיריים על האי, אין קולט אדים, יש חלון (בלגי) במטבח שלא נפתח פעם אחת בחייו, והמטבח עובד כאילו הוא משכן אמא מרוקאית ואמא טריפוליטאית יחדיו, אין בעיית ריחות וכו'

המקלחת המרכזית עם השירותים, אין לנו חלון, יש ונטה, הפסקנו להשתמש בוונטה

פשוט אין צורך אלא אם כן הגיע אורח טבעוני שאכל שבוע שלם חומוס.

חדר כביסה, יש לנו יציאה לתלות כביסה וחלון, מעולם לא פתחנו את הדלת והחלון, לא תולים כביסה ויש מייבש עם קונדנסר.

ממד, זה אחד מחדרי הילדים, יש חלון קיפ.

מעולם לא נפתח מלבד לצורך ניקוי התריס.

אם הדירה מאווררת בחללים הגדלים שלה אז כל עניין החלונות בחללים הקטנים לא משמעותי כלל.

למי שמשוחרר בראש מהדברים האלו, הדירת 2 חדרים עם כל הזויות שלה ומקרר ליד הספה בסלון זו עדיין דירה מעולה לחלוטין, חדר הורים עם יציאה למרפסת לא תמצאו גם בהרבה פנטהאוזים...

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם מיצובישי אטראז זה אחלה אוטו וכל עוד לוחצים על הגז כל שאר החסרונות לא מפריעים לכמה מהאנשים.

זה לא אומר שזה צריך להיות מודל לחיקוי לשאר יצרני הרכב, נכון?

עובדה שהמכונית הזו נמכרת, כמו כל מיני דירות בלי אוורורים או עם שירותים במטבח.

אני את הדירה למעלה לא הייתי מנסה לראות אפילו...

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

קצת אוף טופיק, אבל איזה שימוש אמיתי נעשה במרפסות? אני לא מדבר על התריסולים משנות ה-50 שהוחלפו לחלונות, אלא במרפסות בבניה המודרנית. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה עברתי ליד בניין ראיתי מישהו יושב במרפסת. אז זה מגדיל לקבלן את המטראז' ברוטו (כך היה בפעם האחרונה שבה רכשתי דירה מקבלן, אבל כנראה שבינתיים מישהו עשה סדר בבלגן הזה. הדירה שווקה כדירת 124 מ"ר, בטאבו היו 92 ועוד איה הצמדה), אבל הפרקטיות בסימן שאלה גדול.

לעניין המחיר למשתכן - כאשר הדבר הזה התחיל מישהו מחברי הפורום העלה תכנית של דירה שהוצעה לו בקריות (כנראה מוצקין, אבל חלפו כמה שנים ואולי אני טועה). שיקוץ שאפילו העין הלא מקצועית שלי נכוותה ממנו. היצירתיות כאן מדהימה, ולא במובן החיובי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה עברתי ליד בניין ראיתי מישהו יושב במרפסת.

זה כי בחיפה אם אתה יותר מדי זמן בחוץ צומחת לך עוד יד מהפופיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קצת אוף טופיק, אבל איזה שימוש אמיתי נעשה במרפסות? אני לא מדבר על התריסולים משנות ה-50 שהוחלפו לחלונות, אלא במרפסות בבניה המודרנית...

ככל הזכור לי, אתה מהשנתון שמזמינים זוג חברים, חותכים אבטיח ויושבים במרפסת בגופיית פסים, משחקים רמי.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קצת אוף טופיק, אבל איזה שימוש אמיתי נעשה במרפסות? אני לא מדבר על התריסולים משנות ה-50 שהוחלפו לחלונות, אלא במרפסות בבניה המודרנית. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה עברתי ליד בניין ראיתי מישהו יושב במרפסת. אז זה מגדיל לקבלן את המטראז' ברוטו (כך היה בפעם האחרונה שבה רכשתי דירה מקבלן, אבל כנראה שבינתיים מישהו עשה סדר בבלגן הזה. הדירה שווקה כדירת 124 מ"ר, בטאבו היו 92 ועוד איה הצמדה), אבל הפרקטיות בסימן שאלה גדול.

לעניין המחיר למשתכן - כאשר הדבר הזה התחיל מישהו מחברי הפורום העלה תכנית של דירה שהוצעה לו בקריות (כנראה מוצקין, אבל חלפו כמה שנים ואולי אני טועה). שיקוץ שאפילו העין הלא מקצועית שלי נכוותה ממנו. היצירתיות כאן מדהימה, ולא במובן החיובי.

משתמשים במרפסת כל יום.

יש שם קצת צמחיה, לפעמים מגדלים משהו קטן.

מנגל, לפני שנולדו הילדים בסוף שבוע לפעמים ארוחת בוקר במרפסת.

באים אנשים לביקור לפעמים גם יושבים במרפסת.

כל המבקרים המעשנים כמובן מוגלים גם למרפסת.

בימים חמים מנפחים לילדים בריכה וממלאים במים.

הרשימה עוד ארוכה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

sperial, בלי ילדים קטנים קשה למצוא שימוש נאות למרפסות.

עם ילדים, מגלשות, בריכות, נדנדות, ימי הולדת, BBQ משפחתי וכד'.

משכנתא זה קל

פורסם

מה? אצל אמא שלי בבניין חדש המרפסת בשימוש יומיומי. מלא צמחים ובכלל הרבה יותר כיף לשבת בחוץ מאשר בין הקירות. יש גם מנגל גז במרפסת.

פורסם

גם בלי ילדים יש אחלה שימושים למרפסת.

לדוגמא לשכב בערסל ולקרוא ספר. לנשום אוויר. לעשות כושר. לארח.

לדעתי הרבה יותר כיף לשבת עם חברים בזולה במרפסת מאשר בסלון.

פורסם

המרפסת תענוג, אבל מחוברת אליה דירה מחורבנת ואתה אפילו לא יודע לאיזה כיוון היא פונה.

לא כזאת דירה מחורבנת. דורות במדינה הזאת גדלו בדירות הרבה, הרבה, הרבה יותר גרועות.

חדר שינה עם יצאה למרפסת 43 מ"ר לא תמצא גם בדירות יוקרה. סלון שיוצא למרפסת ענקית זה תענוג. חדר שיכול לשמש כמשרד ו/או חדר אחסון זה אחלה דבר לבעל מקצוע חופשי.

אני מבין למה הדירה הזאת לא נרכשת. בסופו של דבר רוב המוחלט של הרוכשים הם זוג שמתכנן ילדים אז בוודאי שהם יעדיפו דירת 3 חדרים באותו הכסף.

כן, יש פאקים בתכנון. על רובם ניתן להתגבר. מכאן ועד דירה מחורבנת יש דרך ארוכה.

פורסם

תיאורטית.

once you have it, אצה שוכב בערסל וקורא ספר פעם בשנה ביום כיפור.

משכנתא זה קל

פורסם

ממש לא.

אני נמצא המון במרפסת. לצערי המרפסת שלי מאוד קטנה. בקושי יש מקום למתוח את הרגליים.

כיף לחזור בערב אחרי עבודה, להכין כוס קפה ולשבת במרפסת עם נוף פתוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

להתגבר על פאקים בתכנון עולה עוד כסף.

מרפסת בחדר שינה זה נחמד אם זה פונה לכיוון צפון, אבל אם זה הפוך אתה תצטרך חתיכת חלון שיסנן את הקרינה בנוסף לתריסים/וילונות אטומים ועדיין לחזור הביתה לסאונה כי כל היום השמש חיממה לך את הדירה. תוסיף על זה שאמנם יש 2 כיווני אויר אבל החלון המסכן שתקעו שם במסדרון חסום ע"י הקירות ואין ממש מעבר אויר אם סוגרים את החדר.

חלונות גדולים זה מעצבן לנקות, גם מרפסות יותר קשה לתחזק מבחינת ניקיון. אבל זה שולי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...