Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לי ולאחי,50k.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב כרגע עומד על 50-55k

יד ראשונה-שניה פרטית בלבד.

קילומטר אני מחפש בדרך כלל עד 18/9 לשנה.

שנתון 12 מינימום.

צריכת דלק-אנחנו לא נוסעים כל כך הרבה מאמין לא יותר מ1000 קמ בחודר העיקר שהאוטו לא יהיה זללן.

נפח מנוע-יותר חשוב הביצועים, הייתה לי אקורד 2007 ואני מעדיף שהרכב יסע אפילו יותר טוב אבל אני פתוח להצעות.

גיר אוטומטי/רובוטי.

אין קטגוריה עדיפה כל כך סופר מיני מתקבל משפחתי גם כן ואולי אפילו מנהלים.

העיקר שהרכב יהיה מאובזר יסע טוב ולא יבלע יותר מידי דלק.

רכב שראינו כבר.

רנו קליאו 1.2-הרבה כסף במעט כסף אבל על הנייר הוא יותר טוב מאשר בפועל.

רוב הרכבים גם צריכים החלפה/החליפו מחשב גיר ומדחס מזגן ואני לא כל כך אוהב את זה.

סיאט איביזה 1.2 am לדעתי-באמת נוסעת טוב נראית סבבה אבל עירומה.

הגיר גם לא משהו מבחינת אמינות אבל לא שללתי.

לאנסר 1.8 נשלל.

הונדה סיוויק 1.8 13 סדאן קומפורט-נשללה בגלל רמת אבזור,נוסעת סבבה לגמרי.

)האקזקיוטיב יקרות למה שהן מציעות לדעתי,מעדיף גם לא לחזור לתיבת 5 הילוכים.)

פיג'ו 308 15 לדעתי, בלובינסקי.-וואלה התחברתי אחי הקטן פחות,אבל זה אומר לקנות מליסינג אםזה משם אבל עם שנתיים אחריות? לא יודע כמה כדאי.

מאובזרת סבבה כל האיזור של הנהג נראה טוב והיא נוסעת לא רע.

פיג'ו 208 נפסלה לפני הנסיעה אם כבר אז ה308.

אלפא רומיאו ג'ולייטה 12-13. - כרגע היא הפייבוריט של אחי ולמען האמת? גם שלי, הרמת אבזור היא דיסטנסיב? משהו כזה חחח אין בה יותר מידי,ממש סביר אפשר להגיד.

על הנייר היא ממש חזקה (רק בשישי אנחנו נראה ונעשה סיבוב פעם ראשונה).

מפחד טיפה מהאמינות ועלויות,חיצונית מאוהב לגבי השאר? לא ישבתי ולא נהגתי עדיין.

באתי לפה לשמוע עוד אופציות ולהתייעץ

פורסם

מתוך כל האופציות פה הייתי הייתי מתמקד ב308, מחיר זול לרכב חדש יחסית, נוסעת טוב, לקחת בחשבון את עניין הרצועה שעלולה להתפורר ולבדוק אם נעשה טיפול לעניין ואם לא אז לשקלל את זה במחיר.

קליאו - גם הייתי שוקל לחיוב, דווקא כאלה שעברו כבר החלפה של מח גיר עדיפות כי אז התקלה לא נופלת עלייכם ויש לכם ראש שקט, יש לקחת בחשבון שהגיר הרובוטי מעט קופצני ופחות מעודן מהמתחרות הרובוטיות כמו איביזיה.

הייתי מוסיף למשווה גם את מאזדה 2 החדשה, מאמין שייכנס בתקציב בשנתון 15 ואולי אפילו 16, רמת גימור דינאמיק ומעלה, ביצועים נחמדים מאוד יחסית למנוע אטמוספרי ואמינה.

המלצה כללית היא קודם לחפש ביד2 פרטיים מאשר מגרשים עם עבר ליסינג/השכרה.

פורסם
מתוך כל האופציות פה הייתי הייתי מתמקד ב308, מחיר זול לרכב חדש יחסית, נוסעת טוב, לקחת בחשבון את עניין הרצועה שעלולה להתפורר ולבדוק אם נעשה טיפול לעניין ואם לא אז לשקלל את זה במחיר.

קליאו - גם הייתי שוקל לחיוב, דווקא כאלה שעברו כבר החלפה של מח גיר עדיפות כי אז התקלה לא נופלת עלייכם ויש לכם ראש שקט, יש לקחת בחשבון שהגיר הרובוטי מעט קופצני ופחות מעודן מהמתחרות הרובוטיות כמו איביזיה.

הייתי מוסיף למשווה גם את מאזדה 2 החדשה, מאמין שייכנס בתקציב בשנתון 15 ואולי אפילו 16, רמת גימור דינאמיק ומעלה, ביצועים נחמדים מאוד יחסית למנוע אטמוספרי ואמינה.

המלצה כללית היא קודם לחפש ביד2 פרטיים מאשר מגרשים עם עבר ליסינג/השכרה.

אני קונה בכל מקרה רק פרטי,המאזדה 2 החדשה דווקא לא נכנסת אחי אולי בקושי דגמים קרועים.

הקליאו נהגתי על אחת שהוחלף אבל במסגרת האחריות ככה שאין אחריות והגיר הרגיש קופצני עם רעידות בהתחלה ובלחיצה עד הסוף היה גם רעש בהעברה להילןך הבא.

אז ראיתי עוד קליאו כדי להשוות והאוםי שלה היה שונה לגמרי אבל גיר יותר חרא, אחרי לחיצה הגונה הגיר היה נתקע על הילוך נמוך וסלד של 4-5 לכמה שניות טובות.

כרגע ירד לי טיפה.

הפיג'ו נחמדה אחפש בייד 2 פרטית לראות.

יש הצעות לרכבים שלא רשמתי?

פורסם

זה נכון. משום מה יש קצת פער בין ההמלצות פה למחירים בשוק. (לא טענה, אני יודעת שכל הממליצים רק מנסים לעזור).

אני מחפשת מאזדה 2 דינמיק. 2015. בתקציב דומה.

אין בכלל בשום מקום. לא ביד 2, לא במגרשים.

כשכבר יש - אז היא מליסינג, עם ק"מ מאד מאד גבוה (למשל 2016 עם 86K ק"מ) ועל קצה התקציב.

2016 בד"כ לא נכנסת בכלל בתקציב, אלא אם היא כמו בדוגמה הזו. 2015 אין למצוא.

אולי מי שממליץ "חי" את העולם הזה ויודע את המקומות הנכונים למצוא ? אני כבר כמה חודשים מחפשת (הרבה יותר מכמה חודשים) וקרובה לוותר על זה ולהתפשר על רכב אחר...

פורסם

אין לך מושג כמה חיפשתי אקזמפלר טוב, הבעיה ברכב הזה שלקנות יד שניה משנתון מתקדם (16-18) עולה לא רחוק ממחיר של 0 ק״מ, לבסוף זה מה שעשיתי אחרי כל השיקולים.

פורסם
אין לך מושג כמה חיפשתי אקזמפלר טוב, הבעיה ברכב הזה שלקנות יד שניה משנתון מתקדם (16-18) עולה לא רחוק ממחיר של 0 ק״מ, לבסוף זה מה שעשיתי אחרי כל השיקולים.

מה עשית בסוף ? רכב 0 ק"מ ? עוד לא השתכנעתי שזה באמת משתלם...

אני מחפשת כבר יותר מחצי שנה, חלק מהזמן יותר באדיקות וחלק מהזמן פחות, אבל בגדול מחפשת כבר הרבה הרבה הרבה חודשים...

פורסם

תבדוק את הפוקוס 1.5 החל משנת 2016, חזקה דינאמית, מאובזרת ומראה אמינות טובה. שוק חלש עקב סטיגמה מהדור הקודם.

• תוכן חדש...