Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה שלי היא קצת דחופה מאחר ומחר קבעתי לקנות רכב .

גילית שהרכב שאני רוצה לקנות עבר תאונה כלשהי כשהיה בן חודשיים.

לפי מה שאני מבין מהדוח לא נגרם לו ירידת ערך...

בהנחה ואקח אותו לבדיקה מסודרת ולא יתגלו ממצאים חריגים, האם זה נחשב למשהו שניתן לשקול או שמראש כדאי לי לוותר על העסקה ולחפש משהו אחר?

מצורף פירוט.

Screenshot_20190612-222712_Drive.jpg

פורסם

אתה יודע להגיד מה התאונה שהוא עבר?

תמונות מאחרי התאונה ולפני התיקון נניח.

ירידת ערך של ביטוח וירידת ערך מסחרית זה סדרי גודל שונים לגמרי.

סתם לדוגמא,יכול להיות שהרכב השתפשף ברכב אחר ונצבעו 2 דלתות.

מבחינת ביטוח הרכב ללא ירידת ערך,בבדיקה תקבל שצד שלם של הרכב צבוע,והוא יהיה פחות אטרקטיבי מכאלה שלא עברו תאונה

ומחיר השוק נמוך יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הרכב היה בן חודשיים והשווי שלו היה להערכתי 170-180 אלף כשהמקרה קרה.

לפי הדוח ביטוח נראה שזה תביעה של תאונה עצמית ששולם בגינה 30k שקל אך לא נגרם ירידת ערך...

אני ממש מתלבט אם לקחת אותו בכלל לבדיקה או לוותר .

פורסם

בעל הרכב טוען שהוא מתחייב בבדיקה על מנוע גיר ושילדה ..

כדאי לקחת לבדיקה לדעתכם ולשקול רכישה של הרכב או לוותר ?

מה הייתם עושים?

פורסם

זה שכתוב שירידת הערך היא 0 זה לא אומר שאין ירידת ערך.

יכול להיות שזה נסגר בלי לערב ביטוח, למשל פגיעה מאחור ואז הצד השני שילם לו, אבל זה לא אומר שאין ירידת ערך.

תדרוש ממנו לראות דו"ח שמאי.

אני כבר ראיתי אדם מבוגר אחד ששיקר במצח נחושה, ידע שיש פגיעה בשלדה, התחייב ש"רק החליפו מכסה תא מטען" והשקרן רמאי גנב נוכל הזה ידע שהרכב קיבל פצצה והוא קיבל ירידת ערך מהביטוח ולא דיווח לקונה שלקח את הרכב לבדיקה ושם 500 שקל על פארש, ובסוף לא החזיר לו את הכסף כמו שהתחייב.

פורסם

מחילה מכבודו. אם לא פנית אליו, למה שתהיה בעיה?.

פנה אליו, אולי יש לו את המסמך המדובר, אם הוא יסכים ויראה לך, תהיה יותר חכם. ככה אנחנו סתם טוחנים מים ולא מתקדמים לשום מקום.

אולי זו באמת סתם תאונה, ואולי לא. אולי יש ירידת ערך של 3% אולי שי 6% ופגיעה בקצה שלדה, ואולי של 15% עם פגיעה בשלדה, אף אחד לא יכול לדעת כל עוד לא רינו דוח שמאי.

אף אחד לא יכול לדעת כל עוד לא פנית לבעל הרכב.

אגב, איך השגת את המסמך? שאני ניסיתי לברר על רכב שלא על שמי, הם לא הסכימו לתת לי את המידע.

ועוד משהו, רכב לא קונים בלחץ. שום רכב. זה כלל ברזל. ולא מדובר באיזה רכב נדיר. סה"כ קיה. עם לא מעט ק"מ ואפילו יותר מהממוצע.

• תוכן חדש...