Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

להרכבת מנגו ושזיף אדום על כנות תואמות.

הייחורים להרכבות יגיעו מעצים ותיקים עם טעם של פעם. עשרות שנים שלא נתקלתי בטעמים הדומים לפרות שהעצים הותיקים מניבים.

מסתבר שהמרכיבים הם פרימדונות וגם כשמובטח תשלום ראוי הם לא באים.

מי שיציע מרכיב שיבצע את ההרכבה יוזמן בבוא היום לחגיגת קטיף ובלי להרחיק לרמת הגולן.......

תודה מראש, יוסי

פורסם

מה אתה מרכיב?

פהירי? סנטה רוזה?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

תהרוג אותי אם יש לי מושג.

השזיף בן משהו כמו 65 שנים והמנגו טיפה פחות, נניח 60.

אורגניים, טעמי חלום, עסיסיים והמנגו גם היום בשנה טובה (מניב לסירוגין וסובל מכנימות מגן שהמדביר הטבעי שלהן לא מצליח לשרוד באוויר המזוהם בגוש דן, כך לדברי מומחית ממכון וולקני) מניב עשרות קילוגרמים של פרי מדהים. לא טיפול סיסטמי (דרך השורשים), לא ריסוס בשמן חורפי ולא הדברה ביולוגית (עשרות חיפושיות משה רבינו שנקנו בכסף מלא מחברת הדברה ביולוגית) פתרו את הבעיה לאורך זמן.

השזיף גוסס.

אני רוצה לרבות אותם כי היום אין בכלל כאלה. מצידי אם תשיג לי מרכיב מקצועי אפשר להרכיב גם לך. הכנות זולות, עניין של עשרות ספורות של שקלים. קצת התעסקות עם פתיחת החיפוי בשלב ההרכבה הטרייה ונותר רק לחבר לקו השקייה ממוחשב שממילא יש לי.

אז קדימה.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

נסה לאתר בפורומי גינון שבפייסבוק .

אם תרצה אוסיף אותך אליהם .

נסה את "שלפ מעבדה חקלאית".

בהצלחה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...