Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סקודה אוקטביה שנת 2010 מנוע 1.2 טורבו לאחר נסיעות בלי בעיות הופיעה תופעה מאוד מוזרה.

בנסיעה לאחר 10 דקות רבע שעה נדלקת נורת מפלס מים כאשר אני פותח את מיכל העיבוי אכן חסר מים מילאתי כמה פעמים עד המקסימום בדקתי שאין נזילה ובאמת אין.

הנעתי את הרכב פתחתי את מיכל העיבוי המפלס ירד טיפה השלמתי את מה שחסר ויצאתי לנסיעת בדיקה לאחר כ-15 דקות שוב נדלקה הנורה ושוב היה חסר מים.

ככה חוזר על עצמו שמתי לב שברגע שאני לוחץ גז כ4 דקות המים נשפכים בכמויות גבוהות אז אני מסיק שהסיבה למחסור במים זה כי בנסיעה המים עולים ויוצאים דרך צינור העודפים.

המנוע לא מתחמם ולא קורה שום דבר.

האם יש הסבר הגיוני לכל הסיפור? מה התקלה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
פקק מיכל עיבוי.

קרה לי משהו דומה בפאביה, הסתדר אחרי שהחלפתי פקק

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

בטוח? אחרי נסיעה אני לא שם לב שבפקק רטוב או שנזל מים. האמת זה נשמע הגיוני כי צריך להיות לחץ במערכת מים וכשאני פותח יש רעש ממש חלש של ווקום כאילו אין אטימות מוחלטת

פורסם

עברתי על כל הצנרת מספר פעמים,החלפתי בנדים, שום דבר לא עזר.

מה שנשאר בסוף היה מיכל העיבוי.

קניתי פקק ב40 שקל והבעיה נפתרה.

פורסם
עברתי על כל הצנרת מספר פעמים,החלפתי בנדים, שום דבר לא עזר.

מה שנשאר בסוף היה מיכל העיבוי.

קניתי פקק ב40 שקל והבעיה נפתרה.

שמתי גומיה על הפקק כדי לאטום לגמרי.

פתאום שמתי לב שמים מסעסעים במיכל עיבוי

פורסם

בטוח שזה בעבוע ולא הסירקולציה של המים?

במידה וכן, הייתי עושה בדיקת אינדיקציה לגזי פליטה במיכל העיבוי

פורסם

לא שמים שום ניילון כדי לשפר אטימות כי הפקק הוא פקק מיוחד פקק לחץ וברגע שאתה משבש שמירת לחץ אתה עלול להתקל בתופעות למיניהם. גש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור. בדוק מצב שמן מנוע תראה שאין עירבוב בינו לבין נוזל הקירור.

פורסם
לא שמים שום ניילון כדי לשפר אטימות כי הפקק הוא פקק מיוחד פקק לחץ וברגע שאתה משבש שמירת לחץ אתה עלול להתקל בתופעות למיניהם. גש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור. בדוק מצב שמן מנוע תראה שאין עירבוב בינו לבין נוזל הקירור.

תודה על המענה.

אין מים בשמן הכל תקין המנוע אפיחו לא מתחמם בנסיעה חזקה

פורסם

אז גש לבצע בדיקת בלחץ למערכת הקירור. תדאג שהבדיקה נעשית על ידי משאבת לחץ יעודית עם שעון ולא על ידי הכנסת לחץ רק באמצעות צינור וקומפרסור על מנת שמערכת הקירור לא תינזק.

• תוכן חדש...